Sporto klubui „Audra“ - 15 veiklos metų

Rugpjūčio 30 dieną, 19 valandą, J. Lingio parke Šakių sporto klubas „Audra“ švęs savo 15 metų veiklos sukaktį. Remdamasis Rytų kovos menais ir filosofija jis propaguoja ir skatina siekti kūno bei sielos harmonijos, todėl per šį netrumpą laikotarpį tapo šiuolaikiniu jaunimo, vyresnių žmonių ir net rajono senjorų sveikatinimo, sportininkų pasirengimo įvairiausio lygio varžyboms ir turnyrams centru.
 
Nors 15 metų tai dar tik paauglystė, sporto klubo „Audra“ prezidentas Kęstutis Smirnovas džiaugiasi, kad klubas tapo viena iš mėgstamiausių ir žinomiausių ugdymo įstaigų ne tik Šakiuose bei visoje Lietuvoje.  Be to, per šį laikotarpį klubo sportininkai pasiekė puikių sportinių rezultatų ir ant apdovanojimų pakylos lipo jau ir pasaulinio garso varžybose. „Penki sporto klubo „Audra“ sportininkai tapo Europos ir Pasaulio varžybų prizininkais, 50 - iškovojo Lietuvos čempionų vardus ir net 150 - tapo Lietuvos nugalėtojais įvairiose Rytų kovos menų srityse“, - vardijo K. Smirnovas.

Vykdoma klubo veikla išsiplėtė ir dabar puikias sąlygas sportuoti turi ne tik aukštų rezultatų pasiekę sportininkai, vaikai ir jaunimas, bet ir žmonės su negalia, senjorai  - visi norintys aktyviai ir sveikai gyventi. Šiuo metu „Audra“ lankytojams siūlo dziudo, bušido,  MMA, grappling, aikido, jogos ir sveikatingumo mankštų užsiėmimus arba sportą šiuolaikiškai įrengtoje treniruoklių salėje.

Klubo prezidentas pasakojo, kad atnaujinti pastatą, suremontuoti turimas patalpas, įsigyti daug naujos įrangos ir treniruoklių, įrengti lauko sporto aikštyną ir susitvarkyti aplinką  galėjo tik įvairių projektų įgyvendinimo ir bendradarbiavimo su  rajono savivaldybe dėka. Reikia paminėti, kad per šį laikotarpį klubas įgyvendino ne vieną tarptautinį projektą, kurių metu sportininkai dalyvavo  įvairiuose tarptautiniuose turnyruose ir stovyklose, kur galėjo patobulinti savo sportinius įgūdžius.

Per 15 veiklos metų nebuvo pamiršta ir jaunoji karta - vasaromis vaikams ir jaunimui klubas rengė sporto ir savęs pažinimo stovyklas, kuriose vaikai ne tik sportavo, bet ir mokėsi bendravimo kultūros bei savęs pažinimo. Be to, jiems organizuojama daug sportinių varžybų ir respublikinių čempionatų, kurių metu vyksta nuolatinis bendradarbiavimas, vykdoma daug bendrų projektų  su kitomis rajono organizacijomis.

Užsukę į „Audrą“, ant sienų galite pamatyti daugybę nuotraukų. Tai savotiška klubo istorija, menanti iškovotas pergales, vasaros stovyklų, ekskursijų ar seminarų akimirkas. Čia galima išvysti ir  klube apsilankiusių žymių žmonių, politikų, užsienio svečių veidus. Tarp jų - pasaulio sporto žvaigždės - dukart bušido pasaulio čempionas, „Rings“ organizacijos prezidentas Akira Maeda iš Japonijos ir žymusis Rusijos kovotojas Avaras Mahometas Hanas, japonų vadinamas Volku Hanu. Jų apsilankymai ir duoti patarimai įpareigoja klubo vadovus ir trenerius ugdyti sportininkus pagal naujausius šiuolaikinės metodikos reikalavimus, tinkamai rūpintis gyventojų fizinio aktyvumo didinimu bei teikiamų paslaugų kokybės gerinimu.
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kodėl gegužės 1-ąją, Darbininkų dieną, žmonės nedirba?

klausimelis 04 30Ivanas iš Kriūkų:

Dievas sukūrė žmonėms pakankamai dienų darbui. Nepritarčiau siūlymui išbraukti Darbo dieną iš nedarbo dienų sąrašo. Manau, ši diena turi būt laisva, kad žmonės galėtų pasidžiaugti pavasariu, išeiti į gamtą ir pamąstyti, dėl ko aš gyvenu, ką aš duodu kitiems. Jei žmogus bus apkrautas darbais, mažiau aplink save matys. Tad laisva diena niekam nepamaišys. 

klausimelis 04 30 2

Kristina iš Keturnaujienos:

Nes priskirta prie nedarbo dienų. Kiekviena papildoma laisva diena gerai, ypač žmonėms, turintiems šeimas, be to, kiekvienas namuose turi savo darbų. Nepritarčiau, kad ją reikėtų naikinti, nebent būtų priimtas sprendimas pridėti prie atostogų dienų.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.