Lietus išbaidė žiūrovus, bet ne dalyvius

griskabudis krepsinisPraėjusį savaitgalį Griškabūdyj vyko tradicinis gatvės krepšinio turnyras 3x3. Nors oras nelepino, krepšinio aistruolių tai neišgąsdino.

Nuotr. Veteranų grupėje pirmą vietą iškovojo „Nova“ iš Griškabūdžio.

Lauke vos 8 laipsniai šilumos, lietus kartkartėmis pliaupė taip, kad krepšinio kamuolys teškėjo po balas ir slydo žaidėjams iš rankų, – tokiomis sąlygomis savaitgalį vyko tradicinis gatvės krepšinio turnyras. Tiesa, nors žiūrovų nebuvo, užtat dalyvių tokios oro sąlygos neišbaidė. Iš viso į turnyrą užsiregistravo 35 komandos, atvyko 32. Visos komandos buvo suskirstytos į šešias grupes. Pirmoji ir antroji grupės buvo sujungtos (žaidėjai iki 15 m.). Pirmą vietą čia laimėjo komanda „RIP“ iš Šakių, antri liko taip pat šakiečiai „Kozeriai“.
 
16–18 m. amžiaus grupėje geriausiai sekėsi šakiečiams „Tiesiog“, antrą vietą užėmė griškabūdiečių komanda „Paloskės“. 19–39 m. amžiaus grupėje geriausiai sekėsi kriūkiečiams „4in1“ , antri buvo šakiečiai „62254416“. Veteranų grupėje pirmą vietą iškovojo „Nova“ iš Griškabūdžio, antrą vietą užėmė „Lekėčiai“.

Griškabūdyje vykstantis gatvės krepšinio turnyras yra tradicinis renginys. Seniūnas Saulius Naumavičius skaičiuoja, kad gatvėje jis bus buvo žaidžiamas 18-ąjį kartą, dar du kartus organizuotas kitoje vietoje. Organizatoriai tikisi, kad kitais metais renginys pritrauks ne tik dalyvių bei žiūrovų, bet atneš ir gerą orą.

„Kol bus norinčių žaisti, tol ir organizuosime“, – tikino seniūnas, už paramą organizuojant renginį dėkingas rėmėjams.  

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kodėl gegužės 1-ąją, Darbininkų dieną, žmonės nedirba?

klausimelis 04 30Ivanas iš Kriūkų:

Dievas sukūrė žmonėms pakankamai dienų darbui. Nepritarčiau siūlymui išbraukti Darbo dieną iš nedarbo dienų sąrašo. Manau, ši diena turi būt laisva, kad žmonės galėtų pasidžiaugti pavasariu, išeiti į gamtą ir pamąstyti, dėl ko aš gyvenu, ką aš duodu kitiems. Jei žmogus bus apkrautas darbais, mažiau aplink save matys. Tad laisva diena niekam nepamaišys. 

klausimelis 04 30 2

Kristina iš Keturnaujienos:

Nes priskirta prie nedarbo dienų. Kiekviena papildoma laisva diena gerai, ypač žmonėms, turintiems šeimas, be to, kiekvienas namuose turi savo darbų. Nepritarčiau, kad ją reikėtų naikinti, nebent būtų priimtas sprendimas pridėti prie atostogų dienų.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.