Lankytojus pasitinka atsinaujinę

jksc sale
Jaunimo kūrybos ir sporto centro administraciją džiugina sporto salės grindų renovacijos rezultatas, o jau ateinančią savaitę salę išbandys ir „Vytis-VDU“ krepšininkai. D. Pavalkio nuotr.

Jaunimo kūrybos ir sporto centras (JKSC) naująjį sezoną pradėjo atsinaujinęs – atnaujinta sporto salės danga, iš pagrindų sutvarkyta viena pirtis.
 
Pasak sporto centro direktorės pavaduotojo Pauliaus Puskunigio, sporto salės grindų renovacija išties džiugina. Jo vertinimu, darbai padaryti maksimaliai gerai. Jau ateinančią savaitę salę turėtų pakrikštyti krepšininkai – rugsėjo 21–22 d. planuojamos „Vyčio-VDU“ rungtynės.

Vasarą buvo rekonstruota ir sauna, kur teko viską atnaujinti iš pagrindų, mat ji realiai nuo įrengimo buvo nemačiusi remonto. Garinė pirtis remonto buvo sulaukusi kiek anksčiau, tad dabar abi pirtys atnaujintos. Sutvarkytos ir dušinės greta sporto salės.

Kaip patikslino P. Puskunigis, visi darbai atlikti iš savų lėšų, bendra jų vertė apie 40 tūkst. eurų.

Su valdžios atstovais susitikę JKSC administracijos vadovai dalijosi ateities planais, kad prie JKSC norėtų įrengti ir vis labiau populiarėjančios sporto šakos – padelio – aikštelę.

Be to, nuo rugsėjo startavo ir vaikams skirtos futbolo treniruotės, pranokusios bet kokius lūkesčius. Jeigu buvo svarstoma, kad į jas galėtų surinkti kiek daugiau nei 10 vaikų, tai į pirmąją treniruotę suplūdo apie 40 šia sporto šaka norinčių užsiimti vaikų nuo 5-erių iki 14 metų.

„Tikrai nesitikėjom. Manau, bus dvi amžiaus grupės, treniruotės, kurias ves treneris iš Kauno Giedrius Navikauskas, vyks du kartus per savaitę“, – sakė P. Puskunigis.
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip kovoti prieš žiaurų elgesį su gyvūnais?

klausimelis 04 26Mindaugas iš Zapyškio:

Nepriklausomai, kur laikomas šuo, ant grandinės ar voljere, reikia jam sudaryti sąlygas. Nelaikyčiau žiauriu elgesiu su gyvūnu, jei jis ant grandinės gali lakstyti po visą kiemą. Kartais grandinė gali suteikt šuniui daugiau laisvės nei gyvenimas voljere. Manau, ir dabar yra numatytos pakankamai griežtos bausmės kovai prieš žiaurų elgesį su gyvūnais, nes, kiek žinau, yra ir baudžiamoji atsakomybė – laisvės atėmimo bausmė.

klausimelis 04 26 2

Lina iš Šakių:

Manau, kad pririšti šunį prie grandinės nėra blogai, bet tokie įvykiai, kai norima jais atsikratyti itin žiauriais būdais, yra netoleruotini. Jei jau nėra galimybės ar noro laikyti šuns ar katės, galima kreiptis į gyvūnų globos įstaigas, bet ne kažkur išvežt ir atsikratyt. Manau, kad už žiaurų elgesį su gyvūnu bauda nuo 200 iki 1 tūkst. eurų jau būtų žmogui bausmė.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.