Paaiškėjo dvi A lygos pusfinalininkės

krepsinisPraėjusį savaitgalį buvo sužaistos aštuonerios A ir B lygų varžybos, po kurių paaiškėjo, kurios dvi A lygos komandos žais pusfinalyje. B lygoje iki atkrentamųjų varžybų etapo dar teks sužaisti ne vienerias rungtynes.

B lygos krepšininkai aikštelėje ir toliau tęsė reguliariojo sezono kovas. Pirmasis savaitgalio susitikimas vyko tarp Lukšių gimnazijos ir Šakių „Trigados“. Pergalę rezultatu 65:85 iškovojo šakiečiai. Tarp jų rezultatyviausiai žaidė L. Macijauskas, pelnęs 19 taškų, iš jų tris tritaškius, bei L. Karalius, pridėjęs 13 taškų. Tarp lukšiečių nepralenkiamas buvo D. Sakalauskas, įmetęs 32 taškus, iš jų du tritaškius, bei M. Kriščiūnas, pataikęs 18 taškų, iš jų du tritaškius.

Šakių „Vožtuvai“ rezultatu 102:62 sutriuškino Kudirkos Naumiesčio „Ošimą“. Laimėtojams 24 taškus, iš jų šešis tritaškius, pelnė E. Mačiulis, komandos draugas D. Matuza įmetė 18 taškų, iš jų du tritaškius. Naumiestiečiams 17 taškų pataikė R. Sakalauskas, D. Ūsas pridėjo 15 taškų.

„Reindžeriai“ susitikimo su „Gudre“ metu varžovus įveikė triuškinančiu rezultatu 81:48. Tarp veršiškių nepralenkiamas buvo V. Motiejūnas, kurio sąskaitoje 25 taškai bei D. Kasparaitis, įmetęs 13 taškų. „Gudrėje“ rezultatyviausiai žaidė P. Šnipas, pelnęs 19 taškų bei V. Sniečkus, pataikęs 9 taškus.
 
Gana atkakli kova vyko tarp praėjusių metų čempionų „Splito“ ir Šakių „Veterano“. Pergalę rezultatu 58:53 iškovojo „Veteranas“. Prie pergalės daugiausiai prisidėjo Ž. Šimaitis, pelnęs19 taškų ir M. Murauskas, pataikęs 13 taškų. Tarp „Splito“ krepšininkų rezultatyviausiai žaidė S. Valaitis, įmetęs 19 taškų, iš jų tris tritaškius, bei R. Maksvytis, pelnęs 11 taškų.

Sekmadienį atkaklios kovos vyko tarp A lygos komandų, kurios tęsė atkrentamąsias varžybas. Pirmieji susitiko „Lukšiai“ ir „Valjona“. Pergalę rezultatu 69:64 šįkart iškovojo lukšiečiai, tad dabar komandų rezultatas1:1. Nugalėtojams po 21 tašką pelnė G. Būda ir Ž. Danielius. „Valjonai“ 16 taškų, iš jų keturis tritaškius pataikė D. Staugaitis, komandos draugas T. Butkus įmetė taip pat 16 taškų, iš jų tris tritaškius.

Revanšas įvyko tarp „Fuji“ ir „Kriūkų“. Pergalę rezultatu 79:67 šį savaitgalį iškovojo šakiečiai, tad ir čia rezultatas 1:1. Prie „Fuji“ pergalės daugiausiai prisidėjo A. Pelšs, kurio sąskaitoje 27 taškai, iš jų du tritaškiai, bei V. Bernotas, pataikęs 12 taškų, iš jų tris tritaškius. Tarp kriūkiečių rezultatyviausiai žaidė P. Stanaitis, pelnęs 21 tašką, iš jų du tritaškius, bei G. Maciulevičius, įmetęs 16 taškų, iš jų tris tritaškius.

Griškabūdžio „Nova“ antrą kartą rezultatu 101:86 įveikė „Lekėčių – Sakalų“ komandą. Tad griškabūdiečiai užsitikrino kelialapį į pusfinalį, o pralošusieji iš tolesnės kovos pasitraukė. Tarp nugalėtojų nepralenkiamas buvo M. Užupis, kurio sąskaitoje 26 taškai, iš jų du tritaškiai, po 22 taškus pridėjo E. Nutautas ir K. Meiliūnas. „Lekėčoams – Sakalams“ net 35 taškus, iš jų aštuonis tritaškius, įmetė E. Juočiūnas, 16 taškų, iš jų du tritaškius, pataikė R. Mačiulaitis.

Trečiojo susitikimo nebereikės ir „Kubiliams“, kurie ir šį kartą rezultatu 94:52 sutriuškino „Laisvę“. Laimėtojams 29 taškus pelnė E. Žukas, komandos draugas M. Karpičius įmetė 16 taškų, iš jų tris tritaškius. Pralošusioje komandoje E. Staugaitis pataikė 15 taškų, iš jų tris tritaškius, A. Gudaičio sąskaitje13 taškų, iš jų trys tritaškiai. Tad laisviečiai iš tolesnės kovos pasitraukė ir turės galimybę jėgas išbandyti su B lygos komanda nugalėtoja.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kodėl gegužės 1-ąją, Darbininkų dieną, žmonės nedirba?

klausimelis 04 30Ivanas iš Kriūkų:

Dievas sukūrė žmonėms pakankamai dienų darbui. Nepritarčiau siūlymui išbraukti Darbo dieną iš nedarbo dienų sąrašo. Manau, ši diena turi būt laisva, kad žmonės galėtų pasidžiaugti pavasariu, išeiti į gamtą ir pamąstyti, dėl ko aš gyvenu, ką aš duodu kitiems. Jei žmogus bus apkrautas darbais, mažiau aplink save matys. Tad laisva diena niekam nepamaišys. 

klausimelis 04 30 2

Kristina iš Keturnaujienos:

Nes priskirta prie nedarbo dienų. Kiekviena papildoma laisva diena gerai, ypač žmonėms, turintiems šeimas, be to, kiekvienas namuose turi savo darbų. Nepritarčiau, kad ją reikėtų naikinti, nebent būtų priimtas sprendimas pridėti prie atostogų dienų.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.