Atsinaujinęs sporto klubas pasitinka naująjį sezoną

sporto_sale_audraGiedrė PLEČKAITYTĖ

Kęstučio Smirnovo vadovaujamas sporto klubas „Audra“ nuo rugsėjo 4 dienos prasidėsiantį naująjį sporto sezoną pasitinka gerokai atsinaujinęs. Čia investuotas ne vienas tūkstantis litų į treniruoklių salės įrangos atnaujinimą. Be to, senjorams ir neįgaliesiems bus taikomi viliojantys pasiūlymai.

Nuotr. Šią vasarą sporto klubo „Audra“ treniruoklių salė buvo atnaujinta net dešimčia naujų treniruoklių.  

Atnaujinta treniruoklių salė

Pirmosiomis rugsėjo dienomis naująjį veiklos sezoną pradės sporto klubas „Audra“. Po kiek daugiau nei septynerių metų pertraukos šią vasarą buvo gerokai atnaujinta treniruoklių salė. Pasak klubo prezidento K. Smirnovo, į treniruoklių salės inventoriaus atnaujinimą buvo investuota 50 tūkst. litų. Lėšos naujojo inventoriaus įsigijimui gautos įgyvendinus projektą „Sporto inventoriaus įsigijimas“ iš Kūno kultūros sporto rėmimo fondo, dalį jų skyrė ir Šakių rajono savivaldybė. Pasak klubo vadovo, už ne vieną tūkstantį litų buvo įsigyta dešimt naujų treniruoklių. Vadinamojoje kardio salėje pastatyti trys profesionalūs elepsiniai treniruokliai, profesionalus bėgimo takelis. „Paprastai su mėgėjiškais treniruokliais be perstojo per dieną buvo galima dirbti dvi valandas, o štai su šiais treniruokliais galima dirbti be perstojo aštuonias valandas. Kai kuriuos senuosius treniruoklius atiduosime Kudirkos Naumiesčio profesinei mokyklai, keletą jų pasilikome“, - teigė K. Smirnovas. Beje, profesionaliais treniruokliais galės naudotis ir sunkiasvoriai žmonės, sveriantys iki 200 kilogramų.
 
Sunkumų kilnojimo salėje jau stovi nauji krūtinės spaudimo ir nugaros raumenims mankštinti skirtos staklės. Nuo šiol klubas turės ir profesionalų trikovės varžybų suolą. „Šiuo suolu galima daryti spaudimą ir pritūpimus. Turėdami varžybinį suoliuką ateityje Šakiuose galėtume organizuoti trikovės čempionatą. Mūsų klubas priklauso jėgos trikovės federacijai, todėl kaip federacijos atstovai galėsime organizuoti varžybas“, - teigė K. Smirnovas. Kojų raumenų mankštinimo salėje lankytojai galės treniruotis su naujomis tūpimo staklėmis bei tuo pačiu bus galima treniruotis trikovei.

Teiks naujų pasiūlymų

Sporto klubo „Audra“ treniruočių salė paskutinį kartą buvo atnaujinta 2005 metais. Pasak K. Smirnovo, patirties turintis žmogus visus pratimus galėtų atlikti netgi ant vieno skersinio. „Žmonių patogumui yra skirtingi treniruokliai mankštinti vis kitai raumenų grupei. Paprastai žmonės iš prigimties yra tinginiai, todėl treniruočių salėje jie turi sportuoti dėl savęs, o kad tai darytų jiems turi būti malonu“, - teigė klubo vadovas. Jis neslėpė, jog atsinaujinti buvo būtina ir dėl konkurencijos su naujuoju sporto centru. Esą jo atidarymas lėmė lankytojų srauto mažėjimą, juk žmones visuomet vilioja tai, kas nauja. Tačiau, jau šiandien pastebima, jog žmonės vėl grįžta sportuoti. „Įsigiję naujus profesionalius treniruoklius tikimės pritraukti daugiau žmonių“, - teigė K. Smirnovas, pridurdamas, jog paslaugų kaina išlieka kaip ir praėjusiais metais.

Šiemet klubas siekia pritraukti sportuoti ir vyresniojo amžiaus žmones. Rugsėjo – spalio mėnesių antradieniais ir ketvirtadieniais klube nemokamai pajudėti kviečiami į pensiją išėję žmonės bei žmonės su negalia.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.