Aikštelėje – įprasti rajono krepšininkų susitikimai

Praėjusį savaitgalį rajono krepšinio čempionate sužaistos priešpaskutinės šių metų varžybos. Aikštelėje susirungė tik B lygos komandos. Tiesa, Lukšių gimnazija į varžybas net neatvyko, tad pergalė įskaityta varžovams.

Šeštadienį aikštelėje susitiko B lygos A pogrupio Šakių „Splito“ ir Kudirkos Naumiesčio „Ošimo“ komandos. Pergalę po atkaklios kovos, rezultatu 74:78, iškovojo naumiestiečiai. Komandą į pergalę vedė E. Kazlauskas, pelnęs 29 taškus, iš jų tris tritaškius, D. Mockus pridėjo 25 taškus, iš jų keturis tritaškius. „Splito“ komandoje rezultatyviausiai žaidė V. Grimalauskas, įmetęs 17 taškų, L. Karalius pataikė 15 taškų.

Kitą dieną jėgas išbandė dvi Griškabūdžio komandos. Susirungė „Partizanas“ ir „Spurtas – Noragra“. Po taip pat įtemptos kovos, rezultatu 64:68, pergalę šventė „Spurtas – Noragra“. Komandoje pasižymėjo V. Motiejūnas, pelnęs 24 taškus, D. Kasparaitis pridėjo 11 taškų. Priešininkų komandoje15 taškų, iš jų tris tritaškius, įmetė P. Sinkevičius, 13 taškų – A. Bukšnys.

Vėliau turėjo susitikti Šakių „Veterano“ ir Lukšių gimnazijos komandos. Pastarajai neatvykus, teisėjų sprendimu, pergalė, rezultatu 20:0, įskaityta šakiečiams.

„Girėnai“, rezultatu 88:80, įveikė „Gotlybiškius“. Nugalėtojus į pergalę vedė J. Bataitis, kurio sąskaitoje net 49 taškai, iš jų du tritaškiai, komandos draugas A. Dabrila pridėjo 25 taškius. „Gotlybiškių“ komandoje rezultatyviausias buvo T. Razburskis, pelnęs 28 taškus, E. Leimontas įmetė 21 tašką, iš jų tris tritaškius.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sunku būti mama?

klausimelis 05 03Kristina iš Girėnų:

Sunku, nes tai didžiulė atsakomybė ir didžiulis iššūkis. Pati užauginau tris vaikus. Didžiuojuosi jais, nes jie visi pasiekė savo tikslus, visi baigė aukštuosius. Dabar džiaugiuosi penkiais anūkais. Manau, kad šiuolaikinės mamos daugiau leidžia savo vaikams nei priklausytų. Gal todėl, kad dabar daugiau galimybių, technologijų amžius, vaikai nė žingsnio be telefono. Reikėtų griežčiau į tai pažiūrėti, nustatyti ribas. 

klausimelis 05 03 2

Erika iš Šakių:

Fiziškai sunku, nes turiu du mažus vaikus, o šiaip tai labai faina. Nežinau, kaip dar prasmingiau galima užpildyti motinystę. Žiūrint, kas darosi pasaulyje, neramu dėl vaikų ateities, norisi juos augint burbule ir apsaugoti. Mūsų mamos sako, kad joms buvo sunkiau mus auginti, nes nebuvo tiek sukurta technologijų, kurios šiandien labai palengvina vaikų priežiūrą, tačiau buvo daugiau artimesnio bendravimo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.