Nesibaigiantis būsto remontas, kaip jį užbaigti greičiau?

remontas santaupos
Namų atnaujinimas yra didžiulė investicija. Ką daryti, jei nėra pinigų baigti būsto remontui? Buto apdaila nuo nulio gali kainuoti keliasdešimt tūkstančių ir net daugiau. Jei atliksite kosmetinį remontą, išlaidos bus mažesnės, tačiau darbų kaina vis tiek nemaža. Ar šiuo atveju prasmingos paskolos remontui?
 
Visada norisi ką nors atnaujinti namuose, pakeisti tapetus ar grindis, pertvarkyti interjerą, išplėsti kambarį. Tačiau tokiems pertvarkymams reikalingi finansiniai resursai, kurių, jei negalite pasiskolinti iš artimųjų ir draugų, geras sprendimas paskola būsto remontui.  Vartojimo amžiuje mažai kas turi didelių santaupų, nes susidariusį finansinį deficitą nesunkiai galima užpildyti banko paskola.

Kaip gauti paskolą remontui?

Neretai paprasčiausia lėšų gavimo schema – pasiimti netikslinę vartojimo paskolą, o vėliau ją panaudoti buto remontui. Palyginti su įprastine tiksline paskola, šią galimybę gauti paprasta ir greita. Tam nereikia derėtis su galimais laiduotojais ar pateikti turto kaip užstato. Galiausiai, protingai planuojant, galite gauti mažiau palūkanų permokų ir jokių papildomų išlaidų.

Prie to pridėkite siūlomą kainų lankstumą ir patogių mėnesinių mokėjimo galimybių įvairovę. Kiekvienam skolininkui yra palankus pasirinkimas. Gausite paskolą remontui, kurią lengva, pasirinkti, pasiimti, lengva grąžinti ir grąžinti anksčiau laiko.

Tai natūralus žmogaus noras – gyventi jaukiuose ir patogiuose namuose, kuriuose atliktas kokybiškas, modernus remontas. Daugelis vidutines pajamas gaunančių žmonių turi ilgam atidėti reikiamą sumą, kad įsigytų medžiagų ir atsiskaitytų už meistrų darbus. Kol pinigai surenkami, praeina metai, o kainos kyla, keičiasi mados, atsiranda naujų dizaino idėjų ir galimybių. Kam laukti, neigti gyvenimo džiaugsmus ir gaišti brangų laiką.

Atnaujinta erdvė yra asmeninio komforto reikalas. Ir tai turėtų būti prioritetas, nes tai tiesiogiai veikia jūsų nuotaiką ir savigarbą, taip pat ir produktyvumą bei našumą. Sutikite, pabusti ir ruoštis į darbą jaukiame interjere daug smagiau. O, grįžimas namo, į malonią atmosferą, turėtų būti siejamas su teigiama emocija, nes ji gerai veikia mūsų savijautą, vadinasi, aplinka tiesiogiai veikia mūsų sveikatą. Taip, ir siela džiaugiasi, kai namuose gera ir jauku.

Užs.nr.d-0066

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sunku būti mama?

klausimelis 05 03Kristina iš Girėnų:

Sunku, nes tai didžiulė atsakomybė ir didžiulis iššūkis. Pati užauginau tris vaikus. Didžiuojuosi jais, nes jie visi pasiekė savo tikslus, visi baigė aukštuosius. Dabar džiaugiuosi penkiais anūkais. Manau, kad šiuolaikinės mamos daugiau leidžia savo vaikams nei priklausytų. Gal todėl, kad dabar daugiau galimybių, technologijų amžius, vaikai nė žingsnio be telefono. Reikėtų griežčiau į tai pažiūrėti, nustatyti ribas. 

klausimelis 05 03 2

Erika iš Šakių:

Fiziškai sunku, nes turiu du mažus vaikus, o šiaip tai labai faina. Nežinau, kaip dar prasmingiau galima užpildyti motinystę. Žiūrint, kas darosi pasaulyje, neramu dėl vaikų ateities, norisi juos augint burbule ir apsaugoti. Mūsų mamos sako, kad joms buvo sunkiau mus auginti, nes nebuvo tiek sukurta technologijų, kurios šiandien labai palengvina vaikų priežiūrą, tačiau buvo daugiau artimesnio bendravimo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.