Sveika ir graži kūno oda – lengvai pasiekiamas tikslas

ficlinica
Odos sveikata yra labai svarbu pasirūpinti. Sveika oda lemia ne tik mūsų geresnę savijautą, bet ir gerą bendrą viso organizmo būklę, žvalumą ir tonusą. Odoje tiesiogiai atsispindi mūsų jausmai ir sveikatos būklė, todėl pasirūpindami oda dar labiau prisidėsime prie savo geresnės vidinės savijautos ir mėgausimės geresne sveikata. Daugiau apie odos sveikatą ir būdus jos pagerinimui sužinosite skaitydami šį straipsnį.
 
Odos sveikatos svarba

Turbūt net nereikia sakyti, jog odos sveikata labai svarbi. Rūpinantis jos priežiūra apsisaugoma nuo įvairių grėsmingų ligų, galima mėgautis dar ilgesniu jaunatviškumu ir gražia išvaizda. Nenuostabu, kad oda, ypač veido, pareikalauja be galo daug priežiūros ir dėmesio, kurį investuoti į savo sveikatą tikrai yra verta.

Pradėti rūpintis oda reikėtų vartojant įvairius maitinančius kremus, saugant ją nuo šalčio, kitų nepalankių aplinkos sąlygų, taip pat sveikiau maitinantis. Tačiau viso to gali neužtekti. Yra žmonių, kurie susiduria su problemine oda ir jos keliamais rūpesčiais. Tokiu atveju reikėtų apsilankyti odos gydymo procedūroms, kurios padės išspręsti pačias rimčiausias problemas ir užtikrinti nepriekaištingą odos būklę su dar mažiau pastangų.

Platus dermatologijos procedūrų pasirinkimas

Pirmas žingsnis, kurį reikėtų atlikti norint mėgautis dar geresne odos sveikata ir grožiu – užsirašyti į labiausiai pagal jūsų poreikius reikiamą procedūrą. Atlikus reikiamą procedūrų kiekį pasieksite maksimalius rezultatus su minimaliomis pastangomis. Keli ar net vienas kartas klinikoje padės pasiekti tai, ko nepavyksta padaryti ilgus metus naudojant specialius kremus ir kitas odos priežiūros priemones.

Pagal savo pobūdį dermatologinės procedūros yra skirstomos į estetines ir gydomąsias. Jeigu su jokiomis rimtomis odos sveikatos problemomis nesusiduriate ir tiesiog norite mėgautis dar skaistesne, dar lygesne bei labiau jaunatviška oda – procedūros taip pat bus labai vertingos ir atneš daug naudos.

Dermatologijos klinikose teikiamos tokios paslaugos kaip:

● gydymas lazeriu;
● injekcinės procedūros;
● pilingai, odos šveitimai;
● tatuiruočių šalinimas;
● apgamų, karpų, kitų pavojingų odos darinių šalinimas;
● plaukelių šalinimas lazeriu;
● plaukų slinkimo gydymas;
● ir kt.

Daugiau apie teikiamas dermatologijos paslaugas sužinosite: https://ficlinica.lt/
d-0003

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip kovoti prieš žiaurų elgesį su gyvūnais?

klausimelis 04 26Mindaugas iš Zapyškio:

Nepriklausomai, kur laikomas šuo, ant grandinės ar voljere, reikia jam sudaryti sąlygas. Nelaikyčiau žiauriu elgesiu su gyvūnu, jei jis ant grandinės gali lakstyti po visą kiemą. Kartais grandinė gali suteikt šuniui daugiau laisvės nei gyvenimas voljere. Manau, ir dabar yra numatytos pakankamai griežtos bausmės kovai prieš žiaurų elgesį su gyvūnais, nes, kiek žinau, yra ir baudžiamoji atsakomybė – laisvės atėmimo bausmė.

klausimelis 04 26 2

Lina iš Šakių:

Manau, kad pririšti šunį prie grandinės nėra blogai, bet tokie įvykiai, kai norima jais atsikratyti itin žiauriais būdais, yra netoleruotini. Jei jau nėra galimybės ar noro laikyti šuns ar katės, galima kreiptis į gyvūnų globos įstaigas, bet ne kažkur išvežt ir atsikratyt. Manau, kad už žiaurų elgesį su gyvūnu bauda nuo 200 iki 1 tūkst. eurų jau būtų žmogui bausmė.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.