Kriminalai (2015-01-30)

Apgavo telefoniniai sukčiai
Sausio 27  dieną į rajono policijos komisariatą kreipėsi 41-erių metų moteris, gyvenanti  Griškabūdžio seniūnijos Bliuviškių kaime. Ji pranešė, kad sausio 25 dieną, apie 16 val., ją apgavo telefoniniai sukčiai, - apgaulės būdu išviliojo elektroninės bankininkystės kodus, iš banko sąskaitos paėmė 180 eurų bei jos vardu pasisavino greituosius kreditus.

Suniokojo ir apvogė sodybą
Sausio 26 dieną,  apie 13 val., 82 - ejų metų vyras, atvykęs į jam priklausančią negyvenamą sodybą, esančią Kudirkos Naumiestyje, pastebėjo, kad sodyboje išlaužtos namo durys, išdaužyti langai ir nuo krosnies pavogta metalinis stalas, pakuros durelės, moliniai kokliai, apdailos plokštės, taip pat sodybos teritorijoje sulaužytas lauko tualetas, o iš nerakintos malkinės pavogta 12 vienetų metalinių vamzdžių. Nuostolis - 682 eurai.

Neteisėtai paimtas kreditas
Sausio 27 dieną į policijos komisariatą  kreipėsi 18 - etė mergina, gyvenanti Kudirkos Naumiestyje. Sausio 24 dieną ji gavo iš UAB „Skolų rizikos sprendimai” laišką, kad jos vardu UAB „MCB Finance” (CREDIT 24), pasinaudojus jos elektroninės bankininkystės duomenimis, paimtas greitasis kreditas.

Sumušė per išgertuves
Sausio 27 dieną, apie 22 val., Gotlybiškių kaime išgertuvių metu 33 - ejų metų vyriškį sužalojo pažįstamas asmuo. Šakių ligoninėje nukentėjusiajam nustatyta galvos smegenų trauminė liga, ūmus periodas, galvos ir dešinio klubo sąnario sumušimas.

Sūnus pakėlė ranką prieš motiną
Sausio 28 dieną, apie 14 val.,  namuose, Šakiuose, Šaulių g.,  42- ejų metų sūnus galimai sumušė 66- erių metų savo motiną. Šakių ligoninėje moteriai nustatyta mušta pakaušio žaizda. Ji išleista gydytis į namus.

Įsibrovė į ūkinį pastatą
Sausio 28 dieną, apie 10 val., 84- erių metų moteris, gyvenanti Kudirkos Naumiestyje,  pastebėjo, jog nuplėšta spyna ir patekta į ūkinį pastatą, tačiau jokių daiktų ji nepasigedo.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sunku būti mama?

klausimelis 05 03Kristina iš Girėnų:

Sunku, nes tai didžiulė atsakomybė ir didžiulis iššūkis. Pati užauginau tris vaikus. Didžiuojuosi jais, nes jie visi pasiekė savo tikslus, visi baigė aukštuosius. Dabar džiaugiuosi penkiais anūkais. Manau, kad šiuolaikinės mamos daugiau leidžia savo vaikams nei priklausytų. Gal todėl, kad dabar daugiau galimybių, technologijų amžius, vaikai nė žingsnio be telefono. Reikėtų griežčiau į tai pažiūrėti, nustatyti ribas. 

klausimelis 05 03 2

Erika iš Šakių:

Fiziškai sunku, nes turiu du mažus vaikus, o šiaip tai labai faina. Nežinau, kaip dar prasmingiau galima užpildyti motinystę. Žiūrint, kas darosi pasaulyje, neramu dėl vaikų ateities, norisi juos augint burbule ir apsaugoti. Mūsų mamos sako, kad joms buvo sunkiau mus auginti, nes nebuvo tiek sukurta technologijų, kurios šiandien labai palengvina vaikų priežiūrą, tačiau buvo daugiau artimesnio bendravimo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.