Kriminalai (2015-05-15)

Pasinaudojo
Gegužės 11 dieną aštuoniolikmetė pranešė, jog nuo 2014 lapkričio mėnesio pradžios, po to, kai atsirado jos dingusi piniginė, kurioje buvo visi elektroninės bankininkystės duomenys, kažkas jais pasinaudodamas paėmė greituosius kreditus. Dėl šio įvykio mergina patyrė 280,68 euro  nuostolį.

Apgavo
Tą pačią dieną gautas pranešimas, kad 45 metų šakietė, šiuo metu gyvenanti Vokietijoje, praėjusių metų  gruodžio 16 dieną į kitos moters sąskaitą pervedė 1090 litų už prekes, tačiau prekių iki šiol negavo. Nuostolis 309 eurai. 

Apvogė
Gegužės 12 dieną, apie 16.30 val., moteris, būdama prie Kauno autobusų stoties pasigedo rankinėje buvusios piniginės, kurioje buvo 200 eurų, jos vardu išduotas vairuotojo pažymėjimas, asmens tapatybės kortelė, darbo pažymėjimas ir banko kreditinė kortelė, kuria buvo pasinaudota ir nuimta 600 eurų. Nuostolis 900 eurų.

Lavonas
Gegužės 13 dieną apie 08 val., Lekėčių seniūnijos Mikytų kaime, rastas pasikoręs ten gyvenęs 59 m. vyras. Kūnas be išorinių smurto žymių.

Konfliktai
Gegužės 13 dieną, apie 11 val., prie namo, esančio Šakiuose Kęstučio gatvėje, atliekant viešuosius darbus,  kilo konfliktas ir  23 metų merginai kita moteris ranka vieną kartą sudavė į dešinį šoną.

Gegužės 13 dieną, apie 21 val., namuose, esančiuose Kudirkos Naumiesčio seniūnijos V. Kudirkos gatvėje, 37 metų vyras smurtavo prieš savo 73 metų tėvą, kuriam Šakių ligoninėje nustatyta dešinės blauzdos durta-pjauta žaizda. Įtariamasis sulaikytas.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kodėl gegužės 1-ąją, Darbininkų dieną, žmonės nedirba?

klausimelis 04 30Ivanas iš Kriūkų:

Dievas sukūrė žmonėms pakankamai dienų darbui. Nepritarčiau siūlymui išbraukti Darbo dieną iš nedarbo dienų sąrašo. Manau, ši diena turi būt laisva, kad žmonės galėtų pasidžiaugti pavasariu, išeiti į gamtą ir pamąstyti, dėl ko aš gyvenu, ką aš duodu kitiems. Jei žmogus bus apkrautas darbais, mažiau aplink save matys. Tad laisva diena niekam nepamaišys. 

klausimelis 04 30 2

Kristina iš Keturnaujienos:

Nes priskirta prie nedarbo dienų. Kiekviena papildoma laisva diena gerai, ypač žmonėms, turintiems šeimas, be to, kiekvienas namuose turi savo darbų. Nepritarčiau, kad ją reikėtų naikinti, nebent būtų priimtas sprendimas pridėti prie atostogų dienų.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.