Kriminalai (2010-12-03)

Vogė
Lapkričio 29 dieną Griškabūdžio miestelio Ryto gatvės gyventoja J. P. (gim. 1929 m) pastebėjo, kad iš jos sodybos nerakinto ūkinio pastato pavogtas elektrinis trifazis grūdų malūnas. Dėl vagystės padaryta turtinė žala. Turtas buvo apdraustas.

Lapkričio 29 dieną vagys įsibrovė į Kriūkų seniūnijos Joginiškių kaimo gyventojui K. B. (gim. 1957 m.) priklausantį karuselinės džiovyklos pastatą. Iš džiovyklos dingo 14 kW elektros variklis, elektros kabeliai, taip pat išardyti 75 bei 14 kW elektros varikliai. Dėl vagystės padaryta žala tikslinama.

Lapkričio 30 dieną gelgaudiškietis V. L. (gim. 1962 m.) pastebėjo, kad nuplėšus pakabinamą spyną, buvo įsibrauta į jam priklausantį garažą, esantį Gelgaudiškio miestelio Taikos gatvėje. Iš garažo ilgapirščiai pavogė benzininį motopjūklą „Husqvarna 254“, kompresorių. Taip pat iš garaže stovėjusio automobilio „Kia Carnival“ pavogta navigacinė sistema „Navio 4010“ bei automobilinis radijo imtuvas „AEG“.
 
Lapkričio 30  dieną Griškabūdžio seniūnijos Degutinės kaimo gyventojas J. L. (gim. 1954 m.) pastebėjo, kad nupjovus pakabinamą durų spyną, buvo įsibrauta į jam priklausantį garažą. Iš garažo pavogta elektros variklis, įvairūs raktai, grandininė kėlimo talė.

Lapkričio 30 dieną Gelgaudiškio seniūnijos Dabitų kaimo gyventojas A. V. (gim. 1950 m.) pastebėjo, jog pro išdaužtą priebučio lango stiklą buvo įsibrauta į vyriškiui priklausantį gyvenamąjį namą, esantį Suvalkiečių gatvėje. Iš namo vidaus pagrobta 15 butelių įvairių alkoholinių gėrimų, du dekoratyviniai peiliai.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pasitikite žiniasklaida?

klausimelis 05 07Antanas iš Pajotijo:

Pasitikiu. Labiausiai radiju, nes jo nuolat klausau. Daugiausiai klausau LRT, įdomios laidos yra apie kaimą, žinios. Iš laikraščių – skaitau tik rajoninį. Teigiamai vertinu. Per televiziją , tiksliau TV3, žiūriu tik žinias ir BTV humoristinę laidą „Pričiupom“. Socialiniais tinklais nesinaudoju, nors anūkės ne kartą sakė, kad esu senamadiškas. Bet man užtenka, kiek naujienų sužinau iš radijo, televizijos ir laikraščių. 

klausimelis 05 07 2

Sonia iš Šakių:

Ne visa. Labiau pasitikiu ir skaitau naujienas socialiniuose tinkluose, tame tarpe ir užsienietiškus. Man norisi tiesos. Vieni vienaip sako, kiti kitaip. Tai aš informaciją lyginu. Man įdomiau, kas vyksta pasaulyje, nei Lietuvoje. Labai daug melo, netiesos čia, todėl ir spaudos nedaug skaitau. „Vakaro žinias“, draugutį skaitom. Televizijos nežiūriu, radijo neklausau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.