Supažindino su ginklo naudojimo taisyklėmis

Trečiadienį surengtas VSAT  Pagėgių rinktinės Kudirkos Naumiesčio užkardos „Jaunųjų pasieniečių“ būrelio baigiamasis renginys. Sieną su Rusija saugančioje užkardoje vykusių užsiėmimų tema - „Šaunamieji ginklai“.

Užkardos vado pavaduotojas Giedrius Jesevičius būrelio nariams papasakojo apie šaunamojo ginklo panaudojimo sąlygas ir praktiškai pademonstravo, kaip taisyklingai laikyti ginklą, taikytis į taikinį.

„Jaunųjų pasieniečių“ būrelio nariai aptarė ir savo planus dalyvauti kitų metų sausio 18-19 dienomis vyksiančiame tradiciniame nakties pėsčiųjų žygyje „Klaipėdos sukilėlių keliais 2013“.

Šiemet paskutiniame būrelio renginyje prie šventinio stalo buvo aptarta jaunųjų pasieniečių būrelio veikla. Užkardos vadas Dainius Stepšys, jo pavaduotojas G. Jesevičius ir būrelio vadovas Vygintas Kuras jauniesiems pasieniečiams padėkojo už aktyvų dalyvavimą būrelio veikloje. VSAT pareigūnai būrelio nariams įteikė šventines dovanėles.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pasitikite žiniasklaida?

klausimelis 05 07Antanas iš Pajotijo:

Pasitikiu. Labiausiai radiju, nes jo nuolat klausau. Daugiausiai klausau LRT, įdomios laidos yra apie kaimą, žinios. Iš laikraščių – skaitau tik rajoninį. Teigiamai vertinu. Per televiziją , tiksliau TV3, žiūriu tik žinias ir BTV humoristinę laidą „Pričiupom“. Socialiniais tinklais nesinaudoju, nors anūkės ne kartą sakė, kad esu senamadiškas. Bet man užtenka, kiek naujienų sužinau iš radijo, televizijos ir laikraščių. 

klausimelis 05 07 2

Sonia iš Šakių:

Ne visa. Labiau pasitikiu ir skaitau naujienas socialiniuose tinkluose, tame tarpe ir užsienietiškus. Man norisi tiesos. Vieni vienaip sako, kiti kitaip. Tai aš informaciją lyginu. Man įdomiau, kas vyksta pasaulyje, nei Lietuvoje. Labai daug melo, netiesos čia, todėl ir spaudos nedaug skaitau. „Vakaro žinias“, draugutį skaitom. Televizijos nežiūriu, radijo neklausau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.