Kriminalai (2012-12-28)

Siautėjo įžūlūs vagys  
Gruodžio 18 dieną, apie 18 val., Gelgaudiškio seniūnijos Stanaičių kaimo gyventoja N. V., būdama Gelgaudiškio parduotuvėje „Aibė“, esančioje Taikos gatvėje, pasigedo rankinėje buvusios piniginės. Joje buvo banko kortelės, asmens tapatybės kortelė, Sodros pažymėjimas, vairuotojo mokyklinis pažymėjimas, pirmos pagalbos pažymėjimas, įvairios nuolaidų kortelės, sidabrinė apyrankė.  

Gruodžio 18 dieną, apie 19 val., gelgaudiškietei S. J., einant Taikos gatve, pro seniūnijos pastatą prabėgdami du jaunuoliai iš rankų ištraukė rankinę ir pasišalino.  

Gruodžio 19 dieną, apie 10 val., vagys įsisuko į Sintautų seniūnijos Skaistgirių kaime esantį arkinį sandėlį. Iš jo išnešė 60 litrų žymėto dyzelinio kuro. Nuo sandėlyje stovėjusio traktoriaus pavogtas kuro siurblys, prikabinamo hidraulo prailginimo traukės ir priekinio tilto kardaninis velenas. Signalizacija neįrengta, turtas nedraustas.

Gruodžio 21 dieną Plokščių seniūnija pastebėjo, kad nuo papuoštos Kalėdų eglės, esančios Šlaito gatvėje, Plokščiuose, pavogtos keturios  ir sugadintos dvi elektrinės girliandos, priklausančios seniūnijai.
Gruodžio 22 dieną, apie 10 val., Kriūkų seniūnijos Antūbiškių kaimo gyventojas B. D. užrakintame garaže pasigedo 20 litrų plastikinės talpos su 15 litrų dyzelino ir nerakintame automobilyje buvusio akumuliatoriaus pakrovėjo.
 
Apiplėšė

Gruodžio 26 dieną, apie 2 val., nepažįstami keturi asmenys, važiuodami nenustatytu automobiliu, sustojo prie Vilkaviškio gatve, Kudirkos Naumiestyje einančio vilkaviškiečio D. K. Jaunuoliai, panaudodami prieš D. K. fizinį smurtą, suėmę jį rankomis už drabužių, įsitraukė į automobilio salono vidų. Važiuojant automobiliu, ištraukė iš kišenės mobiliojo ryšio telefoną, po to pareikalavo atiduoti striukę, grasindami išmesti iš automobilio. Jam paklusus ir atidavus striukę, D. K. buvo atvežtas į  Serdokų kaime, Vilkaviškio rajone, esančią degalinę „Statoil“, kur automobiliui sustojus, iššoko iš automobilio ir pabėgo.

Gruodžio 26 dieną, apie 13 val., Kudirkos Naumiesčio gyventojas K. U., atėjęs prie kiemo teritorijoje esančios pirties, rado išdaužtus trijų langų stiklo paketus, sugadintas vidines duris, sudaužytą televizorių, garso kolonėlę, krosnies kampinę dekoratyvinę dalį, sukapotą medinį stalą.

Smurtavo sugyventinis
Gruodžio 22 dieną, apie 21 val., S. O., gyventi Slavikų seniūnijos Šilgalių kaime, nukentėjo nuo sugyventinio L. Š.

Gruodžio 26 dieną į Šakių ligoninės Priėmimo skyrių buvo pristatytas Kauno rajono gyventojas T. P. Jam nustatyti sužalojimai. T. P. išleistas į namus. Pasak vyriškio, jis sužalojimus patyrė Kumpupių kaime, kai smūgiais rankomis ir kojomis į įvairias kūno vietas sužalojo trys nepažįstami jaunuoliai.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pasitikite žiniasklaida?

klausimelis 05 07Antanas iš Pajotijo:

Pasitikiu. Labiausiai radiju, nes jo nuolat klausau. Daugiausiai klausau LRT, įdomios laidos yra apie kaimą, žinios. Iš laikraščių – skaitau tik rajoninį. Teigiamai vertinu. Per televiziją , tiksliau TV3, žiūriu tik žinias ir BTV humoristinę laidą „Pričiupom“. Socialiniais tinklais nesinaudoju, nors anūkės ne kartą sakė, kad esu senamadiškas. Bet man užtenka, kiek naujienų sužinau iš radijo, televizijos ir laikraščių. 

klausimelis 05 07 2

Sonia iš Šakių:

Ne visa. Labiau pasitikiu ir skaitau naujienas socialiniuose tinkluose, tame tarpe ir užsienietiškus. Man norisi tiesos. Vieni vienaip sako, kiti kitaip. Tai aš informaciją lyginu. Man įdomiau, kas vyksta pasaulyje, nei Lietuvoje. Labai daug melo, netiesos čia, todėl ir spaudos nedaug skaitau. „Vakaro žinias“, draugutį skaitom. Televizijos nežiūriu, radijo neklausau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.