Už iniciatyvą – padėka

bielskienePraėjusią savaitę Kaune vyko Kauno regiono „Maisto banko“ padėkos – labdaros popietė, kurioje Padėkos raštas įteiktas ir Šakių socialinių paslaugų centro direktorei Vilmai Bielskienei.

Nuotr. V. Bielskienė (kairėje) džiaugėsi „Maisto banko“ Kauno skyriaus vadovės K. Puidaitės (centre) skirta padėka bei dėmesiu.

Direktorei padėka skirta už iniciatyvą įgyvendinant „Maisto banko“ projektus, už pagalbą sunkiai gyvenantiems asmenims. Gražiausius linkėjimus, padėkos žodžius išsakė labdaros paramos fondo „Maisto bankas“ Kauno skyriaus vadovė Karolina Puidaitė.

Nors Socialinių paslaugų centras su „Maisto banku“ bendradarbiauja nuo 2009 metų, šiais metais tai tapo neatsiejama centro darbo dalimi. V. Bielskienė vos spėja vardyti, kiek paramos gavo vien pastaruoju metu – keli maišai bulvių, kuriuos išdalijo seneliams, 50 dėžių „Lukšių pieninės“ sūrelių, kuriuos paskirstė Dienos centrams. Nekalbant apie tai, kad pasirašius sutartį su prekybos centru „Iki“ kiekvieną dieną paimami besibaigiančio galiojimo produktai, kurie taip pat išdalijami vargstantiesiems. Be to, centro direktorė džiaugiasi, kad vis glaudesni ryšiai užsimezga su „Lukšių pienine“, kurie noriai remia savo produkcija. Be 20 dėžių sūrelių praėjusią savaitę centras gavo po 10 dėžių kondensuoto pieno ir kremo „Rududu“. Šie produktai taip pat jau pasiekė Dienos centrus. Pasak V. Bielskienės, kai įsitrauki į tokią veiklą ir matai lamingesnius žmones, tiesiog negali sustoti, tad bendradarbiavimas su „Maisto banku“ bei labdaringa veikla tęsis ir toliau.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px