Griškabūdiečius subūrė kalėdinis krepšinio šou

griskabudis_krepsinisPraėjusį savaitgalį Griškabūdžio gimnazijoje suorganizuotas kalėdinis krepšinio šou sulaukė itin teigiamo bendruomenės įvertinimo. Be to, renginio esmė net ne krepšinis, o galimybė pabūti kartu, pabendrauti ir patirti gerų įspūdžių.

Nuotr. Renginio metu jėgas išbandė net trijų komandų krepšininkai.

Pagrindinis renginio organizatorius ir iniciatorius Griškabūdžio gimnazijos mokytojas Virgilijus Makūnas nelinkęs sureikšminti savo indėlio. Jis įsitikinęs, kad jeigu ne bendruomenės palaikymas, nieko nebūtų pavykę pasiekti. „Esmė ir nebuvo krepšinis. Norėjome suburti, pabendrauti, pabūti kartu. Krepšinis – tik savotiška renginio spalva“, - akcentavo V. Makūnas. Krepšinį žaidė trys komandos – mokinių, jų tėvelių ir mokytojų bei svečių - klubo „Vėjo“ krepšininkai. Būtent jie ir pelnė pirmąją vietą, antrąją vietą užėmė jungtinė tėvelių ir mokytojų komanda, įveikusi ir trečioje vietoje palikusi moksleivius.
 
Be krepšinio pramogų ir užsiėmimų taip pat netrūko. Nuotaikingą programą parodė Šakių cirko studijos „Šypsena“ artistai, parodomąją programą prisistatė sporto klubo „Audra“ auklėtiniai, šokėjai. Vėlgi, esmė, kaip tikino pašnekovas, parodyti, atskleisti bei pasidžiaugti, kad tai visuose kolektyvuose daro būtent Griškabūdžio gimnazijos auklėtiniai.

Kad žiūrovams netektų nuobodžiauti, jiems buvo sugalvotos baudų mėtymo, estafetės, oro karaliaus ir kitos rungtys. Oro karaliaus apdovanojimas atiteko Lukui Matulaičiui, komandiniame baudų mėtyme nepralenkiami buvo „Vėjo“ krepšininkai, o nuo aikštelės vidurio į krepšį pataikė ir varžovams nosis nušluostė Povilas Vidžiūnas.

Prizininkams netrūko medalių, diplomų ir saldžių dovanų. Be to, renginio dalyviai buvo pasipuošę specialiais marškinėliais. Už viską, ką pavyko pasiekti, V. Makūnas dėkingas mokyklos bendruomenei, seniūnijai, Griškabūdžio ŽŪB, ūkininkui Rolandui Baltrušaičiui. Jei ne jų geranoriškas požiūris, renginys galbūt nebūtų toks spalvingas ir daugiaprasmis. Dar neaišku, ar tai netaps tradiciniu Advento laikotarpiu rengiamu gimnazijos renginiu, tačiau tokia galimybė neatmetama. Kol kas gimnazija džiaugiasi ir gyvena neseniai patirtais įspūdžiais ir laukia artėjančių didžiųjų metų švenčių.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.