Atsiprašė, pasitaisys

cibulskiene2Kai birželio 10 d. buvo suorganizuotas skubus rajono savivaldybės tarybos posėdis dėl Kukarskės globos namų klausimo, jame nedalyvavo nei administracijos direktorius Evaldas Sniečkus, nei jo pavaduotoja Inga Cibulskienė.
 
Nuotr. Inga Cibulskienė, teigė, kad dalyvavimą posėdžiuose suprato kaip teisę, bet ne pareigą.
 
Tą dieną E. Sniečkus darbo reikalais buvo išvykęs į Vilnių, o kai tarybos nariai susidomėjo, kur administracijos direktoriaus pavaduotoja, šią nuėjęs pakviesti Ūkio skyriaus vedėjas Kęstutis Kuncaitis teigė, jog kabinete pavaduotojos nerado. Birželio 25 d. tarybos posėdyje rajono savivaldybės tarybos narys Mindaugas Tarnauskas I. Cibulskienei uždavė klausimą, kodėl ji, nors turėjo pavaduoti išvykusį administracijos direktorių, nedalyvavo praėjusiame tarybos posėdyje ir ar I. Cibulskienė nemano, kad neatlieka savo pareigų.

„Per praėjusį tarybos posėdį vykdžiau kitus pavedimus. Savivaldybės tarybos reglamentą, kuriame rašoma, kad administracijos direktorius ir jo pavaduotojas dalyvauja tarybos posėdžiuose, būsiu ne taip supratusi. Maniau, kad turiu teisę dalyvauti, bet ne pareigą. Kai kvietėte ateiti į posėdį, manęs nebuvo kabinete. Belieka atsiprašyti, ateityje posėdžiuose dalyvausiu“, – sakė I. Cibulskienė.
 

Tarybos narys Bernardinas Petras Vainius, išgirdęs tokį administracijos direktoriaus pavaduotojos pasiaiškinimą, prašė nemeluoti.

„Jeigu K. Kuncaitis atėjo jus pakviesti, bet jūs neatėjote, aiškinkitės tarybai kodėl, gal nesupratote, bet meluoti viešai tarybos nariams yra nepadoru“, – atvirai teigė B. P. Vainius.
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px