Šakiuose – daugiau perėjų

perejos
Nuotr. V. Kudirkos gatvėje pertvarkoma perėja, dėl judėjimo negalią turinčių žmonių nužeminami bordiūrai ir vietoj vienos bus dvi pėsčiųjų perėjos.


Apie aplinkos pritaikymą neįgaliesiems kalbama nuolat. Šiais metais iš rajono savivaldybės biudžeto perėjų pritaikymui neįgaliesiems skirta virš penkių tūkstančių eurų.
 
Vietoj buvusios vienos perėjos V. Kudirkos ir Nepriklausomybės gatvių sankryžoje atsiras dvi – toks sprendimas buvo priimtas siekiant užtikrinti pėsčiųjų saugumą. Šios perėjos bus pritaikytos neįgaliesiems – bus nužeminti bordiūrai ir pritaikyti judėjimo negalią turintiems žmonėms. Nepriklausomybės gatvėje išliks dvi, bet rekonstruotos perėjos. Dar viena tokia perėja bus įrengta Bažnyčios gatvėje prie Šakių poliklinikos.

Tad nors šiuo metu Šakių miesto gatvėse vykstantys darbai ir kelia šiokių tokių nepatogumų eismo dalyviams, jie laikini.

Darbus vykdo UAB „Edaja“ (Šakiai).

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.