Kretingiškiai seks šakiečių pavyzdžiu

sakiai_kretingaPenktadienį Šakiuose viešėjo Kretingos savivaldybės valdžios atstovai, kuriuos domino Šakiuose pastatytas Jaunimo kūrybos ir sporto centras, jame įrengtas baseinas. Svečiai tokį objektą nori statyti ir savo mieste, tad atvyko pažiūrėti, kaip realiai atrodo jau pabaigtas objektas.

Nuotr. Meras J. Bertašius Kretingos savivaldybės vadovui J. Mažeikai (antras iš dešinės) bei kitiems svečiams papasakojo, kaip buvo vykdomi darbai, aprodė įrengtas patalpas.


Pasak Kretingos rajono savivaldybės mero Juozo Mažeikos, jie panašaus komplekso statyboms jau yra numatę ir sklypą, ir parengę projektavimo dokumentus, tačiau atvyko pažiūrėti realų vaizdą. „Esu įsitikinęs, kad geriau vieną kartą pamatyti, nei daug kartų išgirsti. Kadangi mūsų norai beveik identiški tam, ką turite jūs, smagu pamatyti gyvai. Tai daug geresnis vaizdas nei tikėjausi“, - apžiūrinėdamas sporto salės ir baseino patalpas Šakiuose kalbėjo J. Mažeika. Su juo viešėję Kretingos rajono valdžios atstovai bei tarybos nariai veikiančiam sporto kompleksui negailėjo komplimentų. Svečiai džiaugėsi, kad ir kriziniu laikotarpiu šalyje iškyla tokie objektai. „Tiesiog super. Smagu žiūrėti, gal ir mes kažkada tokį turėsime“, - kalbėjo vienas iš delegacijos narių.

Rajono meras Juozas Bertašius, lydimas valdžios atstovų bei sporto centro administratoriaus Roberto Sako, aprodė kretingiškiams sporto salę, baseiną, papasakojo, kaip buvo vykdomi darbai, patarė, ko reikėtų vengti įgyvendinant tokio lygio projektą. Svečiai pripažino, kad jie bent jau kol kas iš šakiečių gali tik pasimokyti bei tikėtis, kad ateityje pasistatys tokį kompleksą, kokį turi Šakiai.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sunku būti mama?

klausimelis 05 03Kristina iš Girėnų:

Sunku, nes tai didžiulė atsakomybė ir didžiulis iššūkis. Pati užauginau tris vaikus. Didžiuojuosi jais, nes jie visi pasiekė savo tikslus, visi baigė aukštuosius. Dabar džiaugiuosi penkiais anūkais. Manau, kad šiuolaikinės mamos daugiau leidžia savo vaikams nei priklausytų. Gal todėl, kad dabar daugiau galimybių, technologijų amžius, vaikai nė žingsnio be telefono. Reikėtų griežčiau į tai pažiūrėti, nustatyti ribas. 

klausimelis 05 03 2

Erika iš Šakių:

Fiziškai sunku, nes turiu du mažus vaikus, o šiaip tai labai faina. Nežinau, kaip dar prasmingiau galima užpildyti motinystę. Žiūrint, kas darosi pasaulyje, neramu dėl vaikų ateities, norisi juos augint burbule ir apsaugoti. Mūsų mamos sako, kad joms buvo sunkiau mus auginti, nes nebuvo tiek sukurta technologijų, kurios šiandien labai palengvina vaikų priežiūrą, tačiau buvo daugiau artimesnio bendravimo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.