Lyderiai patyrė pirmąjį pralaimėjimą

krepsinis2Praėjusį savaitgalį krepšinio kovos tęsėsi ir tarp A, ir tarp B lygų komandų. Pergalėmis džiaugėsi „Splitas“ ir „Vožtuvai“ bei „Fuji“ ir „Nova“.

Šeštadienį susitiko B lygos komandos. Šakių „Splitas“ rezultatu 101:55 sutriuškino Lukšių gimnazijos krepšininkus. Tarp šakiečių rezultatyviausiai žaidė M. Šareika, pelnęs 23 taškus, iš jų tris tritaškius, bei R. Maksvytis, pataikęs 19 taškų, iš jų keturis tritaškius. Tarp lukšiečių po 14 taškų įmetė K. Vylimaitis ir D. Sakalauskas.

Kitame susitikime „Vožtuvai“ rezultatu 100:67 įveikė Šakių „Veteraną“. Nugalėtojams 27 taškus, iš jų du tritaškius, pelnė D. Matuza, 24 taškus pridėjo G. Mozūraitis. Pralošusioje komandoje po 16 taškų pelnė G. Bacevičius ir Ž. Šimaitis.

Sekmadienį kovas tęsė A lygos krepšininkai. „Fuji“ ir „Laisvės“ susitikimas rezultatu 93:86 baigėsi šakiečių pergale. Tarp jų nepralenkiamas buvo A. Pelšs, pataikęs 30 taškų, iš jų du tritaškius. J. Bataitis prie pergalės pridėjo 18 taškų, iš jų du tritaškius. Laisviečiams 22 taškus, iš jų 6 tritaškius įmetė K. Abromaitis, 21 tašką pelnė A. Gudaitis.

Ypač atkakli ir įtempta kova vyko tarp Griškabūdžio „Novos“, turnyro lyderių „Kubilių“. Šįkart fortūna nusišypsojo griškabūdiečiams ir jie varžovus įveikė rezultatu 86:82. Prie pergalės daugiausiai prisidėjo M. Užupis, pelnęs 23 taškus, iš jų du tritaškius, bei A. Damušis, pridėjęs 19 taškų, iš jų du tritaškius. „Kubilių“ komandoje 25 taškus įmetė V. Stanevičius, 21 tašką, iš jų šešis tritaškius, pataikė M. Karpičius. Nepaisant šio pralaimėjo „Kubiliai“ išlieka lyderiais, tačiau dabar A lygoje neliko nė vienos komandos, kuri nebūtų patyrusi pralaimėjimo.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.