Šakių krašto VVG papildė net septyniolika naujų narių

vvg valdybaSpalio 28 dieną Šakių viešojoje bibliotekoje vyko Šakių krašto vietos veiklos grupės (VVG) valdybos posėdis, kuriame, kaip ir buvo žadėta praėjusiame visuotiniame susirinkime, pagrindinis klausimas – naujų narių priėmimas.
 
Nuotr. Valdybos nariai vienbalsiai pritarė verslininkų norui įsitraukti į VVG projektinę veiklą.
 
Prieš išklausydamas rajono verslo įmonių, norinčių tapti Šakių krašto VVG narėmis,  ilgametis Grupės pirmininkas Algimantas Damijonaitis priminė, kad „Leader“ ir naujoje strategijoje liks išskirtinai kaimo  bendruomenių programa. „Jei kas tikisi paimti pinigus ir naudoti juos savo tikslams, iš karto perspėju, to daryti negalėsite, -  į posėdį susirinkusius verslininkus perspėjo A. Damijonaitis. – Įgyvendinant vieną ar kitą verslumo projektą, galėsite būti tik partneriais, todėl turite žinoti, kad gautos ES paramos lėšos bus naudojamos išskirtinai konkrečios bendruomenės gyvenimo lygio pagerinimui, darbo vietų sukūrimui. Penkerius metus apyvarta turės suktis bendruomenės versle. Čia negausite pelno, negalėsite išsimokėti dividendų.“

Kiekvienos verslo įmonės atstovas buvo  paprašytas prisistatyti, papasakoti, kuo verčiasi, kiek yra įdarbinęs darbuotojų, kokių motyvų vedami nori tapti VVG nariais. Valdybos nariai, sulaukę atsakymų į jiems rūpimus klausimus, vienbalsiai pritarė V. Stankūno įmonei „Pietvė“, VšĮ „Motorsport LT“, Šakių sporto klubui „Audra“, Šakių rajono sporto klubų sąjungos, R. Mureikos įmonės, UAB „Autoforma“, UAB „Greičio forma“, IĮ „Airbag LT“, UAB „Šakių hidrotechnika“, R. Antanaičio firmos „Nikstas“, UAB „Augersta“, UAB „Jusmila“, UAB „Edaja“, MB „Giedrina“, UAB „Lino valda“, UAB „Agrolina“ ir  Šakių verslo klubo norui įsitraukti į VVG projektinę veiklą. Be to, buvo patenkintas ir A. Damijonaičio, kaip fizinio asmens, prašymas ir toliau likti VVG nariu.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kodėl gegužės 1-ąją, Darbininkų dieną, žmonės nedirba?

klausimelis 04 30Ivanas iš Kriūkų:

Dievas sukūrė žmonėms pakankamai dienų darbui. Nepritarčiau siūlymui išbraukti Darbo dieną iš nedarbo dienų sąrašo. Manau, ši diena turi būt laisva, kad žmonės galėtų pasidžiaugti pavasariu, išeiti į gamtą ir pamąstyti, dėl ko aš gyvenu, ką aš duodu kitiems. Jei žmogus bus apkrautas darbais, mažiau aplink save matys. Tad laisva diena niekam nepamaišys. 

klausimelis 04 30 2

Kristina iš Keturnaujienos:

Nes priskirta prie nedarbo dienų. Kiekviena papildoma laisva diena gerai, ypač žmonėms, turintiems šeimas, be to, kiekvienas namuose turi savo darbų. Nepritarčiau, kad ją reikėtų naikinti, nebent būtų priimtas sprendimas pridėti prie atostogų dienų.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.