„Zanavykas“ antrąją turo pergalę iškovojo namuose

zanavykas_dzukijaPraėjusį savaitgalį Šakių krepšinio klubas „Zanavykas“ namuose įveikė Alytaus „Dzūkiją“, o prieš tai dieną išvykoje nesugebėjo įrodyti pranašumo prieš Plungės „Olimpą“. Šiuo metu Šakiams atstovaujantys krepšininkai savo sąskaitoje turi du pralaimėjimus ir dvi pergales.

Nuotr. Žaisdami namuose „Zanavyko“ krepšininkai sulaukė ir specialia klubo atributika pasipuošusių sirgalių palaikymo.

Trečiąsias Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) rungtynes Šakių „Zanavykas“ žaidė išvykoje prieš Plungės „Olimpą“. Nors rungtynės buvo atkaklios ir įtemptos, šakiečiams teko pripažinti varžovų pranašumą. Žemaičiai pergalę iškovojo rezultatu 76:67. Rezultatyviausiai žaidė E. Stanionis -18 tšk., V. Šumskis -14 tšk. bei P. Parachomikas – 12 tšk.

Šeštadienį „Zanavykas“ žaidė namuose ir turėjo progą atsigriebti bei pademonstruoti savo pranašumą. Aikštelėje susitikę su „Dzūkijos“ krepšininkais rungtynių pradžioje sportininkai demonstravo gana apylygį žaidimą, tačiau šįkart fortūna buvo palankesnė mūsiškiams. Rungtynės baigėsi rezultatu 74:67. Naudingiausiai Šakių komandoje, kaip ir ankstesnių varžybų metu, žaidė E. Stanionis, pelnęs 23 taškus, atkovojęs 7 kamuolius ir surinkęs 20 naudingumo balų. M. Užupis prie pergalės pridėjo dar 13 taškų, V. Šumskis įmetė 11 taškų, 10 kartų atkovojo kamuolį.
 
Šį sezoną debiutavęs NKL Šakių „Zanavykas“ rungtyniauja ne tik antroje pagal pajėgumą Lietuvos krepšinio lygoje, tačiau savo jėgas išbandys ir DNB LKF taurės turnyre, kuriame kovos 23 ekipos.

Turnyro pirmajame etape žais mėgėjų ekipos, vėliau prie jų prisijungs kitų lygų atstovai. Pirmuosiuose keturiuose etapuose poros sužais tik po vienerias rungtynes, kurių laimėtojai ir tęs kovą dėl taurės. Šių mačų šeimininkai buvo išaiškinti burtų keliu. Šakių „Zanavykas“ kovas pradės nuo trečiojo etapo, kuriame namuose priims Kauno „Žalgiris-2“ ekipą. Pergalės atveju ketvirtajame turnyro etape tektų susitikti su Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) rungtyniaujančia Kėdainių „Nevėžio“ ekipa. Dvejos rungtynės namuose ir išvykoje bus žaidžiamos tik nuo penktojo etapo. Turnyras baigsis dviejų komandų mačais varžovų ir savo aikštelėse.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kodėl gegužės 1-ąją, Darbininkų dieną, žmonės nedirba?

klausimelis 04 30Ivanas iš Kriūkų:

Dievas sukūrė žmonėms pakankamai dienų darbui. Nepritarčiau siūlymui išbraukti Darbo dieną iš nedarbo dienų sąrašo. Manau, ši diena turi būt laisva, kad žmonės galėtų pasidžiaugti pavasariu, išeiti į gamtą ir pamąstyti, dėl ko aš gyvenu, ką aš duodu kitiems. Jei žmogus bus apkrautas darbais, mažiau aplink save matys. Tad laisva diena niekam nepamaišys. 

klausimelis 04 30 2

Kristina iš Keturnaujienos:

Nes priskirta prie nedarbo dienų. Kiekviena papildoma laisva diena gerai, ypač žmonėms, turintiems šeimas, be to, kiekvienas namuose turi savo darbų. Nepritarčiau, kad ją reikėtų naikinti, nebent būtų priimtas sprendimas pridėti prie atostogų dienų.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.