Krepšininkai grūmėsi dėl teisės žaisti „A“ pogrupyje

Sausio 19 dieną krepšinio aikštelėje vyko įnirtingos kovos. Rajono vyrų krepšinio čempionato stipriausios komandos grūmėsi dėl galimybės žaisti aukštesniame pogrupyje. Varžybų nugalėtojai iškovojo teisę žaisti „A“ pogrupyje, kur susirungs dėl didžiosios čempionato taurės, o pralaimėjusieji „B“ pogrupyje aiškinsis, kam atiteks mažoji čempionato taurė.
 
Pirmieji į aikštelę išbėgo „Spurto – Noragros“ ir „Vožtuvų“ ekipų žaidėjai. Stipresni buvo „Vožtuvai“, rezultatu 88:80, nugalėję savo varžovus. Daugiausiai prie pergalės prisidėjo V.Šimaitis, įmetęs 20 taškų, ir D.Sakalauskas, pelnęs 18 taškų. Pralaimėjusioje komandoje rezultatyviausiai žaidė D.Kasparaitis, pataikęs 20 taškų, ir A.Laurinaitis, kurio sąskaitoje 15 taškų.

Vėliau savo jėgas išbandė  „Novos“ ir „Lukšių“ komandos. Šįsyk sėkmė nusišypsojo griškabūdiečiams. Rezultatu 92:64 jie įveikė lukšiečius. „Novos“ komandoje geriausiai žaidė P.Valentukonis, įmetęs 16 taškų, ir S.Vasiliauskas, pelnęs 15 taškų. Pralaimėjusioje komandoje pasižymėjo V.Miščikas, pataikęs 21 tašką, ir T.Armonavičius, kurio sąskaitoje 18 taškų.

„Kriūkų“ ir „Veterano“ komandų susitikimas baigėsi triuškinančia kriūkiečių pergale. Rezultatu 110:60 jie įveikė „Veterano“ krepšininkus. Geriausiųjų gretose buvo A.Stanaitis, pataikęs 33 taškus, ir P.Stanaitis, įmetęs 24 taškus. Šakiečių komandoje rezultatyviausiai žaidė G.Bacevičius, savo komandai pelnęs 18 taškų, ir D.Martinkevičius,  pataikęs 12 taškų.

Dar vieną pergalę į savo sąskaitą įsirašė „Skvero“ komanda. Rezultatu 80:52 ji įveikė „Splito“ žaidėjus. Daugiausiai prie pergalės prisidėjo T.Čerkunovas, įmetęs 40 taškų, ir I.Bataitis, pelnęs 15 taškų. Pralaimėjusioje komandoje geriausiai  pasirodė T.Matulaitis ir I.Karalius, pataikę po 9 taškus.

Rezultatai parodė, kad dėl didžiosios čempionato taurės „A“ pogrupyje kovos „Vožtuvų“, „Novos“, „Kriūkų“ ir „Skvero“ komandos. Dėl mažosios – „B“ pogrupyje susirungs „Spurto – Noragros“, „Lukšių“, „Veterano“ ir „Splito“ ekipų krepšininkai.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip kovoti prieš žiaurų elgesį su gyvūnais?

klausimelis 04 26Mindaugas iš Zapyškio:

Nepriklausomai, kur laikomas šuo, ant grandinės ar voljere, reikia jam sudaryti sąlygas. Nelaikyčiau žiauriu elgesiu su gyvūnu, jei jis ant grandinės gali lakstyti po visą kiemą. Kartais grandinė gali suteikt šuniui daugiau laisvės nei gyvenimas voljere. Manau, ir dabar yra numatytos pakankamai griežtos bausmės kovai prieš žiaurų elgesį su gyvūnais, nes, kiek žinau, yra ir baudžiamoji atsakomybė – laisvės atėmimo bausmė.

klausimelis 04 26 2

Lina iš Šakių:

Manau, kad pririšti šunį prie grandinės nėra blogai, bet tokie įvykiai, kai norima jais atsikratyti itin žiauriais būdais, yra netoleruotini. Jei jau nėra galimybės ar noro laikyti šuns ar katės, galima kreiptis į gyvūnų globos įstaigas, bet ne kažkur išvežt ir atsikratyt. Manau, kad už žiaurų elgesį su gyvūnu bauda nuo 200 iki 1 tūkst. eurų jau būtų žmogui bausmė.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.