Vairuotojas buvo girtas ir neturėjo dokumentų

moto girtasKudirkos Naumiesčio užkardos pareigūnai pasienyje su Rusija sulaikė neblaivų Šakių rajono gyventoją, kuris vairavo motorolerį neturėdamas jo dokumentų. Be to, ant motorolerio buvo pritvirtintas kitos transporto priemonės numeris.
 
Nuotr. Neblaivus Šakių rajono gyventojas, pasieniečiams įkliuvęs vairuodamas motorolerį, kurį laiką turės vaikščioti pėsčias.
 
Birželio 16 dieną Šakių rajono Kudirkos Naumiesčio miestelyje sieną su Rusija saugančios VSAT Pagėgių rinktinės Kudirkos Naumiesčio užkardos pareigūnams įtartinas pasirodė pagrindine gatve motoroleriu važiuojantis vyras. Pasieniečiai jį sustabdė ir paprašė pateikti asmens bei transporto priemonės dokumentus. Pareigūnams buvo akivaizdu, kad 29-erių metų Šakių rajono gyventojas motorolerį „Yamaha“ vairuoja būdamas neblaivus. Jis neturėjo nei motorolerio registracijos liudijimo, nei techninės apžiūros talono, nei privalomojo civilinės atsakomybės draudimo. Pasieniečiai nustatė, kad ant „Yamaha“ pritvirtintas valstybinis numeris priklauso kitai transporto priemonei, kuri yra išregistruota. Į įvykio vietą buvo iškviesti Šakių policijos komisariato pareigūnai, kurie vyriškiui nustatė 2,25 promilių girtumą. Pasieniečiai sulaikytą vairuotoją ir motorolerį perdavė rajono policijos pareigūnams, kurie atlieka įvykio tyrimą.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kodėl gegužės 1-ąją, Darbininkų dieną, žmonės nedirba?

klausimelis 04 30Ivanas iš Kriūkų:

Dievas sukūrė žmonėms pakankamai dienų darbui. Nepritarčiau siūlymui išbraukti Darbo dieną iš nedarbo dienų sąrašo. Manau, ši diena turi būt laisva, kad žmonės galėtų pasidžiaugti pavasariu, išeiti į gamtą ir pamąstyti, dėl ko aš gyvenu, ką aš duodu kitiems. Jei žmogus bus apkrautas darbais, mažiau aplink save matys. Tad laisva diena niekam nepamaišys. 

klausimelis 04 30 2

Kristina iš Keturnaujienos:

Nes priskirta prie nedarbo dienų. Kiekviena papildoma laisva diena gerai, ypač žmonėms, turintiems šeimas, be to, kiekvienas namuose turi savo darbų. Nepritarčiau, kad ją reikėtų naikinti, nebent būtų priimtas sprendimas pridėti prie atostogų dienų.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.