Kriminalai (2014-12-30)

Apvogė garažą
Gruodžio 22 dieną, apie 11 val., 1970 m. gimęs vyriškis, gyvenantis Gelgaudiškio seniūnijos Daukantiškių kaime, pastebėjo, kad pritaikius raktą buvo patektą į pareiškėjui  priklausantį garažą. Gelgaudiškietis pasigedo moteriško melsvos spalvos dviračio ir traktorinės žoliapjovės kardano su kryžmėmis. Nuostolis - 600 litų. Turtas nedraustas, signalizacija neįrengta.

Prievartavo trise
Gruodžio 23 dieną rajono PK pareigūnai gavo pilietės, gimusios 1990 m., pareiškimą apie tai, kad gruodžio 21 -osios naktį  namuose, esančiuose nežinomu adresu, ji buvo priversta lytiškai santykiauti su trimis iš matymo pažįstamais vyrais.

Pasisavino pinigus
Gruodžio 23  dieną rajono PK pareigūnai gavo piliečio, gimusio 1947 m., pareiškimą apie tai, kad 2014 metų rugsėjo-spalio mėnesiais AB „Lietuvos paštas“ Gelgaudiškio skyriaus darbuotoja iš prenumeratoriaus paėmė 108 litus už laikraščio prenumeratą, tačiau pinigus pasisavino. Tokiu pat būdu minėta darbuotoja apgaule savo naudai pasisavino ir keleto kitų Gelgaudiškio seniūnijos gyventojų pinigus. Padaryta turtinė žala tikslinama.

Sumušė sugyventinis
Gruodžio 24 dieną gautas pranešimas, kad į Šakių ligoninės priėmimo skyrių pristatyta pilietė, gimusi 1985 m., kuriai diagnozuotas kairės veido pusės sumušimas. Nukentėjusioji paaiškino, kad gruodžio 19 dieną, apie 17.00 val., suduodamas keletą smūgių ranka į veidą, o gruodžio 24 dieną , apie 01.00 val., suduodamas vieną smūgį plaštaka į veidą, ją sužalojo kartu gyvenantis sugyventinis, gimęs 1983 m.

Smūgis kumščiu
Gruodžio 24 dieną gautas Kriūkų seniūnijos Sutkų kaime gyvenančio piliečio, gimusio 1961m.,  pareiškimas apie tai, kad apie 14.00 val. namuose jam galimai sudavė vieną smūgį kumščiu į veidą žentas, gimęs 1978 metais.

Rastas lavonas
Gruodžio 25 dieną, apie 10 val., namuose, esančiuose Žvirgždaičių seniūnijos Stoškų kaime, virtuvėje ant kėdės buvo rastas piliečio, gimusio 1951 metais, lavonas. Apžiūrėjus lavoną išoriškai, smurto žymių nenustatyta. Mirties priežasčiai nustatyti lavonas išsiųstas į Valstybinės teismo medicinos tarnybos prie Lietuvos Respublikos Teisingumo ministerijos Jurbarko ekspertinį skyrių.

Smurtavo sugyventinis
Gruodžio 25 dieną, apie 21.30 val., bute, esančiame Lukšių seniūnijos Plynių kaime, prieš pilietę, gimusią 1982 m., ir jos motiną, gimusią 1954 m., smurtavo dukros sugyventinis, gimęs 1986 metais. Smurtautojas vienai moteriai sudavė rankomis 8-10 smūgių į veido ir galvos sritį, 3-4 kartus koja spyrė į kairės kojos šlaunies sritį, o kitą, sugriebęs už plaukų, pargriovė ant žemės ir kelis kartus spyrė į dešinę koją. Sugyventinis sulaikytas.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kodėl gegužės 1-ąją, Darbininkų dieną, žmonės nedirba?

klausimelis 04 30Ivanas iš Kriūkų:

Dievas sukūrė žmonėms pakankamai dienų darbui. Nepritarčiau siūlymui išbraukti Darbo dieną iš nedarbo dienų sąrašo. Manau, ši diena turi būt laisva, kad žmonės galėtų pasidžiaugti pavasariu, išeiti į gamtą ir pamąstyti, dėl ko aš gyvenu, ką aš duodu kitiems. Jei žmogus bus apkrautas darbais, mažiau aplink save matys. Tad laisva diena niekam nepamaišys. 

klausimelis 04 30 2

Kristina iš Keturnaujienos:

Nes priskirta prie nedarbo dienų. Kiekviena papildoma laisva diena gerai, ypač žmonėms, turintiems šeimas, be to, kiekvienas namuose turi savo darbų. Nepritarčiau, kad ją reikėtų naikinti, nebent būtų priimtas sprendimas pridėti prie atostogų dienų.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.