Kriminalai (2012-09-21)

Vogė
Rugsėjo 17 dieną UAB „Šakių hidrotechnika“ darbuotojai pastebėjo, kad iš darbų objekto, esančio Barzdų seniūnijos Buktiškių kaimo ribose, piliečio A. P. žemėje, iš perlaidos dingo bendrovei priklausantis perlaidų valymo mechanizmas.

Rugsėjo 18 dieną piliečiui S. M. kaimynas pranešė, kad nepažįstami asmenys laužia jam priklausančios sodybos, esančios Gražiškių kaime, Barzdų seniūnijoje, ūkinio pastato duris. Atvykęs į sodybą vyriškis rado išplėštas ūkinio pastato duris, iš sodybos buvo pavogta įvairaus metalo laužo. Padaryta turtinė žala tikslinama. Įvykdęs vagystę įtariamasis M. A. (gim. 1986 m.) uždarytas Šakių RPK areštinėje.

Rugsėjo 18 dieną Giedručių kaimo Parko gatvės gyventojas A. B. po apsilankymo svečiuose pas draugus, gyvenančius Šakiuose, pasigedo kelnių kišenėje buvusio mobiliojo ryšio telefono „NOKIA X 200“. Padaryta 200 litų turtinė žala.

Užpuolė
Rugsėjo 18 dieną, apie 15 val., girtas Žvirgždaičių seniūnijos Janukiškių kaimo gyventojas R. R., grįžęs namo, fizinę jėgą panaudojo prieš moterį R. R. Smurtavęs vyriškis uždarytas į Šakių RPK areštinę, jam nustatytas 3,31 promilės girtumas.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.