Kriminalai (2014-01-28)

Žuvo miške
Praėjusį šeštadienį tragiška nelaimė įvyko Viltrakių miške, kur vyko miško tvarkymo darbai.

 Apie 11 val. Viltrakių kaimo ribose, miške pjaunant medžius, nupjautas medis užvirto ir mirtinai sužalojo V. P. (gim.1969 m.). Dėl šio nelaimingo atsitikimo tyrimą atlieka Šakių rajono policijos pareigūnai.

Savivaliavo
Sausio 23 dieną buvo gautas I. B. pareiškimas dėl galimo savivaldžiavimo, kad A. B. nuo 2013 m. lapkričio mėn., nesilaikydamas įstatymų nustatytos tvarkos bei naudodamas psichologinį smurtą, savavališkai užrakino ūkinius pastatus, esančius Daukantiškių k., Gelgaudiškio sen. ir neleidžia I. B. bei jos nepilnamečiams vaikams naudotis kuru bei daržovėmis.

Smurtavo
Sausio 24 dieną, K. K., (gim.1947 m.), gyv. Sintautuose, pranešė, kad apie 13 val., 30 min., smurtavo į namus grįžęs neblaivus sutuoktinis A. K., (gim. 1946 m.). Nukentėjusiajai K. K. nustatyti galvos ir krūtinės ląstos dešinės pusės sumušimai, poodinė kaktos srities hematoma. A. K. laikinai sulaikytas, jam nustatytas 1,58 prom. girtumas.

Siūlė kyšį
Sausio 25 dieną, apie 15 val., Šakių r., Liepalotų kaimo ribose, A. A. (gimęs 1956 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už KET pažeidimą (krovinių gabenimo taisyklių pažeidimą), Marijampolės aps. VPK Šakių r. PK pareigūnams siūlė 100 litų kyšį. A. A. apklaustas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 227 str. 4 d.

Sumušė
Sausio 26 dieną gautas pranešimas, kad kreipėsi R. B., (gim. 1992 m.) gyv. Mokyklos g. Gelgaudiškyje, Šakių r., kurį naktį,  apie 00.20 val., prie kavinės „Vakarų užuovėja“, esančios Gelgaudiškyje, smūgiais kojomis į veidą ir galvą sužalojo pažįstami jaunuoliai. Nukentėjusiajam  R. B. diagnozuota nosies kaulo lūžimas, veido ir kaktos nubrozdinimas, poodinė hematoma.
 
Sausio 26 dieną, I. S., (gim. 1971 m.), gyv. Siaustuvėlių k., Plokščių sen.,  pranešė, kad apie 12 val., ją prie parduotuvės pastato, esančio Voniškių k., Plokščių sen., suduodama 5-6 smūgius ranka į galvą, sumušė pažįstama D. S.  Nukentėjusiajai I. S. diagnozuotos galvos muštinės žaizdos.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.