Kriminalai (2014-02-18)

Mirė
Vasario 12 dieną, apie 13 val. 49 min., gautas pranešimas iš VšĮ. „Šakių ligoninė“ priėmimo skyriaus, jog pristatytas R. K., (gim. 1971 m.),  deklaravęs gyv. vietą Alyvų g., Lukšiuose, gyvenantis E. Steponaičio g., Šakiuose, kuriam diagnozuotas kraujavimas iš virškinamojo trakto, epilepsija, sąmonės sutrikimas, todėl pacientas paguldytas į reanimacijos skyrių.  Vasario 13 dieną, apie 7 val. 22 min. R. K. mirė. Apžiūrint lavoną vizualiai smurto žymių nerasta.

Susidūrė trys automobiliai
Vasario 14 dieną,  apie 10.10 val., prie namo V. Kudirkos g., Šakiuose, susidūrė ta pačia kryptimi važiavę automobiliai „Opel Astra“, vairuojamas T. U., (gim. 1995 m.), gyv. Joginiškių k., Kriūkų sen., ir „Audi A4“, vairuojamas K. P., (gim. 1995 m.), gyv. Striūpų g., Šakiuose, bei „Opel Astra“, vairuojamas D. M., (gim. 1994 m.), gyv. Giedručių k., Šakių sen. Eismo įvykio metu buvo sužalota automobilio „Opel Astra“, keleivė J. K., (gim.1996 m.), gyv. Kreivių k., Kriūkų sen., kuriai VšĮ. „Šakių ligoninė“ priėmimo skyriuje diagnozuota paviršinis galvos sužalojimas ir pacientė išleista gydytis į namus. Vairuotojai eismo įvykio metu buvo blaivūs, vairuotojo pažymėjimus turi.

Įsilaužė
Vasario 15 dieną, apie 14.00 val.,  L. G., (gim. 1967 m.), gyv. Mokyklos g., Gelgaudiškyje, pastebėjo, kad yra sugadinta buto durų spyna ir išlaužtos dviejų kambarių durų fanerinės plokštės. Iš buto niekas nepavogta, signalizacija neįrengta, turtas nedraustas. Žala 200 Lt.

Sumušė
Vasario 16 dieną, apie 18 val. 48 min., į VšĮ ,,Šakių ligoninė” priėmimo skyrių pristatytas V. R., (gim. 1983 m.), gyv. Zanavykų g., Šakiuose, kurį vasario 15 dienos vakarą, tiksliai nenustatytu laiku, kilusio konflikto metu, kieme prie gyvenamojo namo sumušė E. K. Nukentėjusiajam diagnozuota ausies žaizda, veido sumušimas, girtumas. Po apžiūros jis išleistas į namus.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px