Restoraną mieste keičia restoranas namuose!

subway namuose
Pasaulyje gerai žinomo ženklo „Subway“ greito maisto restoranas, įsikūręs Šakiuose „Olerex“ degalinėje, reaguodamas į susiklosčiusią situaciją dėl karantino, nuo pirmadienio pradėjo teikti naują paslaugą, kai, siekdami užtikrinti savo klientų saugumą bei komfortą, maistą pristatys tiesiai į kliento namus.

Greito maisto restoranas „Subway“ išsiskiria iš kitų šios rinkos dalyvių tuo, kad savo klientams tiekia ne tik greitą, bet ir šviežią maistą, kurį ypač spėjo pamėgti ir Šakių jaunausieji gyventojai.
 
Rūpindamasi tuo, jog šalyje paskelbus karantiną, saugant žmonių sveikatą, gyventojai ir jų vaikai kuo mažiau judėtų iš savo namų ir nesivargintų bereikalingu maisto ieškojimu parduotuvėse ar maitinimo įstaigose, įmonė nusprendė užtikrinti saugų Šakių miesto ir rajono piliečių aprūpinimą skaniu ir šviežiu maistu, jį išvežiojant tiesiai į namus, laikantis visų higienos normų reikalavimų.

Įmonės atstovai sako, jog gyventojai ir jų vaikai savo pamėgtus sumuštinius, salotas, šventinius padėklus, kitus patiekalus turės galimybę užsisakyti net neišėję iš namų, o patiekalai bus atvežami ne tik pietums, bet ir vakarienei, kadangi paslauga teikiama tarp 11 ir 21 valandos visomis dienomis. Įmonės vadovas D. Rubežius teigia, jog restoranui kiekvieną dieną yra pristatomi švieži maisto produktai, todėl savo klientams gali pasiūlyti patį kokybiškiausią maistą, o pristatyti jį gali saugiai, nepažeidžiant karantino laikotarpiui keliamų reikalavimų. Restoranas taip pat džiugiai kviečia visus rajono jaunuosius gyventojus dalyvauti piešinių konkurse „Mano svajonių atostogos“, kuriame gali laimėti didįjį sumuštinių padėklą sau ir savo šeimai. „Tikiu, jog vaikai būdami namuose trykšta kūrybingomis idėjomis“, – teigia vadovas. Tėveliai savo vaikų piešinių nuotraukas gali siųsti el. pašto adresu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pasitikite žiniasklaida?

klausimelis 05 07Antanas iš Pajotijo:

Pasitikiu. Labiausiai radiju, nes jo nuolat klausau. Daugiausiai klausau LRT, įdomios laidos yra apie kaimą, žinios. Iš laikraščių – skaitau tik rajoninį. Teigiamai vertinu. Per televiziją , tiksliau TV3, žiūriu tik žinias ir BTV humoristinę laidą „Pričiupom“. Socialiniais tinklais nesinaudoju, nors anūkės ne kartą sakė, kad esu senamadiškas. Bet man užtenka, kiek naujienų sužinau iš radijo, televizijos ir laikraščių. 

klausimelis 05 07 2

Sonia iš Šakių:

Ne visa. Labiau pasitikiu ir skaitau naujienas socialiniuose tinkluose, tame tarpe ir užsienietiškus. Man norisi tiesos. Vieni vienaip sako, kiti kitaip. Tai aš informaciją lyginu. Man įdomiau, kas vyksta pasaulyje, nei Lietuvoje. Labai daug melo, netiesos čia, todėl ir spaudos nedaug skaitau. „Vakaro žinias“, draugutį skaitom. Televizijos nežiūriu, radijo neklausau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.