Klubo sukaktį paminėjo atviru moksleivių dziudo čempionatu

audra dziudo turnyras
Čempionate sporto klubo „Audra“ garbę gynė nemažas būrys sportininkų, kurie iškovojo pergales asmeninėse įskaitose, o komandinėje įskaitoje pelnė pirmąją vietą. Organizatorių nuotr.


Gegužės 6-ąją Šakiuose, Jaunimo kūrybos ir sporto centre, vyko Šakių rajono atviras moksleivių dziudo čempionatas, skirtas sporto klubo „Audra“ 24-erių metų sukakčiai paminėti. Į čempionatą susirinko daugiau nei 100 įvairaus amžiaus sportininkų iš Kauno, Kauno r., Vilkaviškio, Marijampolės, Jurbarko, Kėdainių ir Šakių.
 
Čempionatas prasidėjo šventiniais sveikinimais. Šakių rajono savivaldybės meras Raimondas Januševičius klubo steigėjui Kęstučiui Smirnovui ir jo žmonai, klubo prezidentei Gintarei Bubnytei-Smirnovienei dėkojo už jaunimo motyvavimą, suteiktą galimybę vaikams rungtyniauti. Ištvermės bei pergalių gausiam būriui jaunųjų sportininkų linkėjo ir savivaldybės Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėjas Darius Aštrauskas. 24-erius metus mieste veikiančiu klubu ir jo žinomumu ne tik Lietuvoje, bet ir už jos ribų džiaugėsi ir Šakių miesto seniūnas Dalius Jasevičius.

Susirinkusius sveikino ir  klubo „Audra“ prezidentė Gintarė Bubnytė-Smirnovienė bei klubo steigėjas, ilgametis klubo vadovas, treneris ekspertas, dziudo imtynių pradininkas Šakiuose K. Smirnovas. Jie kalbėjo, kad toks didelis būrys sportininkų Šakiuose susirinko po penkerių metų pertraukos, tad vylėsi, kad ši tradicija bus atgaivinta.

Rėmėjams už bendradarbiavimą ir paramą įteikti padėkos raštai ir prisiminimo dovanėlės, o po šventinės įžangos sportininkams netrukus duotas startas varžybų pradžiai.

Šakių sporto klubui „Audra“ čempionate atstovavo didelis būrys sportininkų, kurie atkakliai skynėsi kelią prizinėms vietoms iškovoti. Puikius rezultatus pademonstravo ir pirmąsias vietas iškovojo Sniegė Kulikauskaitė, Urtė Jasevičiūtė, Jokūbas Smirnovas, Nojus Leveckis, Emilis Šimoliūnas, Danielius Onusaitis, Mantas Užupis, Joris Grybas, Danielius Žilionis, Jokūbas Sadauskas. Antrųjų vietų nugalėtojais tapo Gabrielė Pečiulytė, Karina Kardauskaitė, Rūta Kulikauskaitė, Viltė Bakšytė, Nedas Šilkauskas, Gustas Zimnickas, Airimas Ambruževičius, Evaldas Patašius, Džiugas Bakšys. Trečiąsias vietas iškovojo Ainė Martinaitytė, Paulina Smirnovaitė, Matas Kurielaitis, Danielius Vaišnora, Kristupas Krivinskas, Tomas Sadlauskas, Mantas Jasevičius, Laimutis Stonkus, Augustas Bikmanas, Pijus Bakšys, Dovydas Buikus.

Visi pirmų vietų laimėtojai buvo apdovanoti taurėmis ir medaliais, prizininkai – medaliais. Visiems čempionato dalyviams įteiktos prisiminimo dovanėlės.

Komandinę taurę iškovojo Šakių sporto klubo „Audra“ sportininkai, antroji vieta komandinėje įskaitoje atiteko Kauno rajono sportininkams, o trečioji – Kauno dziudo klubui.

Sportininkus varžyboms paruošė treneriai Kęstutis Smirnovas ir Tautvydas Antanaitis.

Sporto klubas „Audra“ nuoširdžiai dėkoja visiems prisidėjusiems: rėmėjams – už paramą, tėveliams – už vaikų skatinimą, o sportininkams – už nuoseklų darbą ir rezultato siekimą.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.