Kriminalai (2014-02-21)

Apgavo
E. D., gyvenanti Svaiginių k., Sudargo sen., sausio 2 – 7 dienomis, apgaule, savo naudai įgijo svetimą turtą: t. y. patalpinusi į internetinį puslapį „Facebook“ sukurtoje grupėje „Rūbeliai Visiems“ įdėjo skelbimą, apie parduodamus įvairius rūbus ir   pardavė I. K., gyvenančiai Baltijos pr., Klaipėdoje, įvairių siūlytų prekių už 50 litų; K. J., gyvenančiai Birutės g., Klaipėdoje, įvairių siūlytų prekių už 125 litus; G. P., gyvenančiai Alyvų g., Klaipėdoje, įvairių siūlytų prekių už 75 litus; M. R., gyvenančiai Jaunystės g., Klaipėdoje, įvairių savo siūlytų prekių už 75 litus. E. D. pardavė prekių už 325 litus, tačiau internetinės bankininkystės būdu gavusi pinigus  į savo sąskaitą AB „Swedbank“ parduotų prekių neišsiuntė.

Apvogė
Vasario 17 dieną, apie 9 val., L. K., (gim. 1971 m.), gyv. A. Tatarės g., Lukšiuose, pastebėjo, kad iš pakabinama spyna užrakinto ūkinio pastato dingo benzopjūklas „Stihl 461“, kurio įsigijimo dokumentų neturi, identifikacinio numerio nurodyti negali. Dėl vagystės padaryta 1000 Lt. žala. Turtas draustas „Lietuvos draudime“, signalizacija pastate neįrengta.

Pabėgo
Vasario 18 dieną VšĮ „Šakių vaikų globos namai“ socialinė darbuotoja pranešė, kad apie 00 val. 30 min., iš VšĮ „Šakių vaikų globos namai“, esančių V. Kudirkos g., pabėgo globos namuose gyvenęs K. K., (gim. 1997 m.), gyv. V. Kudirkos g. Berniukas yra apie 1,7 m. ūgio, liekno kūno sudėjimo, trumpai kirptų tamsių plaukų. Dingimo metu buvo apsirengęs tamsios spalvos sportines kelnes su šviesios spalvos dryžiais, pilkos spalvos bliuzonu, juodos spalvos striuke, su savimi turėjo juodos spalvos kuprinę, mobiliojo ryšio telefoną. Patvirtintais duomenimis K. K. jau sugrįžęs į globos namus.

Pasikorė
Vasario 18 dieną, 17.30 val., R. B. priklausančios sodybos, esančios Užpjaunių k., Sintautų sen., ūkiniame pastate rastas pasikoręs V. K., (gim. 1973 m.), gyv. Užsienių k., Sintautų sen. Lavonas be išorinių smurto žymių.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px