Kaip internetu įsigyti gerą pavėsinę?

pavesines
Internetu dauguma jau perkame pačius įvairiausius daiktus. Pradedant avalyne ir drabužiais, baigiant kompiuterine technika ir kvepalais. Viską galima įsigyti internetu, tereikia tik truputį daugiau paieškoti. Kaip ten bebūtų, yra tokių prekių, į kurių pirkimą internetu žmonės žiūri ganėtinai skeptiškai. Pavėsines būtų galima priskirti prie tokių prekių. Didelis, pastatomas objektas atrodo, kaip tas dalykas, kurio negalima pirkti nepačiupinėjus ir neapžiūrėjus gyvai. Šį kartą bandysime jums parodyti, kodėl taip nėra ir kaip galima internetu įsigyti pavėsinę.
 
Pirmas žingsnis – gera pasiūla, gera kaina

Du kertiniai dalykai, kurie turi ir visada lems sąmoningo pirkėjo sprendimą pirkti – gera kaina ir gausus asortimentas. Sunku rasti tinkamą daiktą, jeigu jų tėra vienas arba du. Tik pradėjus paiešką Google, iš karto gavome daug pasiūlymų. Išnagrinėjome kelis ir pasirinkome vieną. Šiam gidui pasinaudokime tuo, ką siūlo prekių kategorija pavėsinės varle.lt internetinėje parduotuvėje.

Pavėsinių ir proginių palapinių gausa čia yra didelė ir kainos, rodos, nesikandžioja.

Toliau pereikite prie dydžio

Perkant internetu, svarbu rasti parduotuvę, kurioje pirksite, nes kitu atveju vyks labai didelis mėtymasis ir galite tik susinervinti dėl to, kad visur bus skirtingas išdėstymas ir likti be nieko.

Kai išsirinkote parduotuvę, galite imtis paieškos siaurinimo. Rekomenduojame tą pradėti nuo sprendimo, susijusio su pavėsinės dydžiu. Turbūt daugiau ar mažiau nutuokiate, kiek žmonių pavėsinė turės talpinti. Jeigu planuojate surengti pobūvį tik su artimaisiais, užteks ir nedidelės arba vidutinio dydžio pavėsinės. Įsivaizduokite stalą, kurį reikėtų pastatyti arba visus žmonės, šalia vienas kito ir turėsite daugiau-mažiau tikslią reprezentaciją to, kokio dydžio pavėsinės reikės.

Jeigu planuojate organizuoti didesnius renginius, šventes ir sueigas, vertėtų pagalvoti apie didelės proginės palapinės, pvz., 3x9m pirkimu.

Jeigu ieškote pavėsinės tik sau arba nedideliam būreliui žmonių, puikiai tiks pavėsinė Nevada arba panašus lauko baldas.

Tipas

Tuo pat metu, kai sprendžiate dėl dydžio, reikėtų pradėti mąstyti ir apie lauko palapinės/pavėsinės tipą – koks jis turėtų būti. Išskirkime įvairius jų tipus:

•    Išskleidžiamos palapinės – pastatomos ant stovų ir išskleidžiamos. Jas patogu laikyti sandėlyje ar panašioje vietoje, kada jos nėra reikalingos, nes jas lengva supakuoti;

•    Proginės palapinės – didelės, iš mugių ar renginių pažįstamos nemenko dydžio palapinės, kuriose gali tilpti tikrai daug žmonių. Kada jų nereikia, kaip ir su išskleidžiamomis palapinėmis, jas lengva suskleisti;

•    Paviljonai – daugiau renginiams tinkamas sprendimas, kiek labiau uždaro tipo nei palapinė ar pavėsinė;

•    Senovinio stiliaus pavėsinės – prabangios, su raštais padabintos pavėsinės, kainuojančios daugiau, bet atrodančios tikrai pribloškiančiai.

Štai ir viskas. Kaip matote, yra tikrai nesunku išsirinkti pavėsinę ar lauko palapinę internetu ir, jeigu vadovausitės šiais paprastais punktais, tikrai nesunkiai įsigysite tą lauko baldą, kurio jums reikia!

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip kovoti prieš žiaurų elgesį su gyvūnais?

klausimelis 04 26Mindaugas iš Zapyškio:

Nepriklausomai, kur laikomas šuo, ant grandinės ar voljere, reikia jam sudaryti sąlygas. Nelaikyčiau žiauriu elgesiu su gyvūnu, jei jis ant grandinės gali lakstyti po visą kiemą. Kartais grandinė gali suteikt šuniui daugiau laisvės nei gyvenimas voljere. Manau, ir dabar yra numatytos pakankamai griežtos bausmės kovai prieš žiaurų elgesį su gyvūnais, nes, kiek žinau, yra ir baudžiamoji atsakomybė – laisvės atėmimo bausmė.

klausimelis 04 26 2

Lina iš Šakių:

Manau, kad pririšti šunį prie grandinės nėra blogai, bet tokie įvykiai, kai norima jais atsikratyti itin žiauriais būdais, yra netoleruotini. Jei jau nėra galimybės ar noro laikyti šuns ar katės, galima kreiptis į gyvūnų globos įstaigas, bet ne kažkur išvežt ir atsikratyt. Manau, kad už žiaurų elgesį su gyvūnu bauda nuo 200 iki 1 tūkst. eurų jau būtų žmogui bausmė.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.