Šv. Kalėdos – stebuklų metas!

kaledos_vaikams„Dar niekad aplink mane nebuvo tiek daug nuostabių žmonių, nustebinusių savo gerumu ir užsidegimu išpildyti kuo daugiau vaikų norų, - atviravo VO „Gelbėkit vaikus“ Šakių skyriaus pirmininkė ir vaikų dienos centro vadovė Jūratė Arštikaitienė. - Iš tiesų, Šv. Kalėdos - stebuklų metas. Tuo šiais metais turėjau galimybę įsitikinti.“

Nuotr. Teta Danguolė iš Vilniaus dovanojo vaikams nuostabią šventinę popietę.

Pasak J.Arštikaitienės, norėtųsi, kad ne tik per didžiąsias metų šventes pildytųsi mūsų svajonės ir norai, kad ne tik prieš Šv.Kalėdas darytume gerus darbus. Gyvenimas pasidarytų daug gražesnis, jei kiekviena diena būtų Kalėdos, kai atleidžiame ir dėkojame, kai mylime ir dovanojame.
 
Didele nelaukta staigmena Šakių vaikų dienos centrą lankantiems vaikams tapo kirpėjos Dianos Šiugždienės dovana – nemokamai apsikirpti ir susišukuoti prieš Šv.Kalėdų šventę. „Tokias akcijas ši kirpėja vykdė prieš keletą metų, - prisiminimais dalijosi Vaikų dienos centro vadovė. – Kurį laiką kalėdinė dvasia buvo prigesusi, tačiau šiemet ir vėl įsiplieskė – popietėje su kirpėja D.Šiugždiene dalyvavę vaikai gavo dovanų  kuponus nemokamai apsikirpti jos kirpykloje.

Dar vienas netikėtas įvykis, ne mažiau nustebinęs J.Arštikaitienę ir Dienos centro vaikus – vilnietės senjoros Danguolės, prieš 5 – 7 metus savanoriavusios VO „Gelbėkit vaikus“, skambutis, kuriuo ji informavo, kad pervedė pinigų vaikų naujametinei šventei surengti. Tad prieš pat Naujuosius metus, gruodžio 28 dieną, Dienos centre skambėjo linksmi vaikų balsai, rinkosi jų tėveliai kartu su mažesniaisiais broliukais ir sesutėmis. Pasak J.Arštikaitienės, renginio pradžioje netikėtai  į duris pasibeldė Kalėdų senelis, kuris norėjo įsitikinti, ar tetos Danguolės dovanos mus pasiekė laiku. Įsitikinęs, kad šventė pačiame įkarštyje, senelis išskubėjo pas kitus stebuklų laukiančius vaikus, o Dienos centro auklėtiniai visus renginio dalyvius džiugino eilėraščiais, šokiais, dainelėmis, mįslėmis, vaišinosi saldumynais ir dėkojo visiems, kurie jiems suteikė tiek nuostabių džiaugsmo  akimirkų, prisidėjo prie galimybės po pamokų laiką praleisti Dienos centre.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px