Kikboksininkai pasipuošė medaliais

Sėkmė Lietuvos moksleivių pirmenybėse lydėjo (iš kairės) tiek sporto klubo „Audra“, tiek „Ošimas“ sportininkus. Asmeninio archyvo nuotr.

Vasario 3 d. Jurbarke vyko „Atviros MMA (mišrių kovų) / Kikbokso (K-1) Lietuvos moksleivių pirmenybės“, kuriose dalyvavo per 100 sportininkų iš visos Lietuvos, jėgas išbandė ir medaliais pasipuošė ir rajono sportininkai.

Šakių sporto klubui „Audra“ atstovavo du sportininkai – Joris Morkevičius ir Kristupas Bankauskas, abu užėmė prizines vietas. Joris iškovojo aukso medalį, o Kristupas pasipuošė bronza. Abu sportininkus varžyboms paruošė treneris Kęstutis Smirnovas.

Šakių sporto klubo „Ošimas“ sportininkai (savo amžiaus grupėse, svorio kategorijose pagal pasirinktas kovų disciplinas) iškovojo šias prizines vietas:  Mykolas Pratašius – antra vieta MMA / trečia vieta K-1 (Marijampolės PRC K. Naumiesčio skyrius), Justas Navickas – antra vieta MMA (Šakių „Varpo“ mokykla), Matas Banaitis – trečia vieta K-1 (Šakių „Varpo“ mokykla), Vakaris Rudokas trečia MMA / antra vieta K-1 (Šakių „Varpo“ mokykla), Aidas Briliovas – trečia vieta MMA / antra vieta K-1 (Šakių „Varpo“ mokykla). Šiuos sportininkus varžybų kovoms parengė „Ošimo“ prezidentas Vytautas Smirnovas.

„Draugo“ inf. 

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px