Su komanda atsisveikino du krepšininkai

Dėl pasiruošimo 3x3 olimpinei atrankai „Vytį-VDU“ palieka du krepšininkai (iš kairės) Šarūnas Vingelis ir Evaldas Džiaugys. Bea’s photos nuotr.

Vasario 1-ąją su „Vyčiu-VDU“ atsisveikino žaidėjai Evaldas Džiaugys ir Šarūnas Vingelis, kurie ruošis 3x3 krepšinio olimpiniam atrankos turnyrui. 

Vasario 1 d. Šakių „Vyčio-VDU“ krepšininkai žaidė namuose, tačiau fortūna jiems nebuvo palanki – rezultatu 72:93 (20:28, 19:25, 9:24, 24:16) turėjo pripažinti Palangos „Olimpo” pranašumą.

„Vytis-VDU” gretose rezultatyviausiai žaidė Augustinas Mikštas – 22 (5/6 dvit., 5 atk. kam.), Nojus Lebskas – 16 (8/9 dvit.), Rokas Mačiulis – 11, Evaldas Džiaugys – 9 taškai.

Kaip minėta, paskutines rungtynes sužaidė komandos marškinėlius šiame sezone vilkėję E. Džiaugys ir Š. Vingelis. Krepšininkams už indėlį padėkojo ir rajono meras Raimondas Januševičius, taip pat įteikęs dar 2022m. skirtą krašto ambasadoriaus ženklelį kraštiečiui krepšininkui Marijui Užupiui – už ištikimybę savo krašto krepšinio komandai ir Šakių vardo garsinimą Lietuvoje ir pasaulyje.

Vasario 3 d. „Vytis-VDU“ išvykoje susitiko su „Telšiais“, tačiau rezultatu 69:96 (16:24, 15:26, 18:24, 20:22) turėjo pripažinti priešininkų pranašumą.

Rezultatyviausi rungtynių metu buvo Titas Januševičius, surinkęs 17 taškų, Deividas Kumelis pridėjo 13, Augustinas Mikštas – 11 taškų. 

Vasario 8 d. komanda išvykoje susirungs su „Žalgirio“ dubleriais. Šiuo metu „Vytis-VDU“ yra šeštoje turnyrinės lentelės vietoje, komandos sąskaitoje 15 pergalių ir 16 pralaimėjimų.

„Draugo“ inf. 

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.