Veiklos sukakčiai paminėti į specialų leidinį sudėjo nueitą kelią

Tarp gausaus būrio sportininkų ir trenerių iš įvairių šalies miestų pagerbti ir mūsiškiai. Iš kairės: Remigijus Onusaitis su treneriu Vytautu Smirnovu, Ariana Šuopytė, Paulina ir Jokūbas Smirnovai, Emililis Šimoliūnas, Tautvydas Antanaitis bei federacijos vairą tvirtai laikantis Kęstutis Smirnovas su žmona Gintare Bubnyte-Smirnoviene. Organizatorių nuotr.

Lietuvos graplingo federacija Šakių kultūros centre iškilmingai paminėjo veiklos 10-metį. Renginio metu apdovanoti geriausi praėjusių metų sportininkai, o dešimtmečio veikla bei nueitas kelias sudėtas į specialiai šiai progai skirtą leidinį.

Kaip kalbėjo federacijos prezidentas ir jos įkūrėjas Kęstutis Smirnovas, rodos, visai neseniai kilo idėja įsteigi federaciją, o praėjo jau dešimtmetis.

„Pradėjom su 30 dalyvių, o dabar į mūsų varžybas susirenka daugiau nei 300, tad mūsų bendruomenė auga, didėja, stiprėja, keliam savo lygį, teisėjai kelia kvalifikaciją, treneriai augina sportininkus ir skatina ne tik aukštų rezultatų siekti, bet ir būti gerais Lietuvos piliečiais“, – sakė K. Smirnovas, pristatęs gana solidų federacijos 10-mečiui skirtą leidinį, kuriame 268 puslapiai, o juose – nueitas kelias, sportininkų pergalės ir pasiekti rezultatai įvairiausiose varžybose bei čempionatuose.

„Man ta knyga labai brangi“, – pripažino K. Smirnovas ir už nuolatinę paramą ir palaikymą ne tik sudarant leidinį, bet ir organizuojant varžybas jis pirmiausiai padėkos žodžius bei gėles skyrė savo žmonai Gintarei Bubnytei-Smirnovienei.

Sveikinimai federacijai skriejo ir nuo mero Raimondo Januševičiaus, Seimo narės Irenos Haase, kurie džiaugėsi aktyvia sportininkų bendruomene ir linkėjo Šakių vardą garsinti ir toliau.

Smagioji renginio dalis – apdovanojimai, kai treneriai, sportininkai, teisėjai darkart gali pasidžiaugti pasiektais rezultatais, didžiuotis įveiktais varžovais. Nors tądien į sceną lipo išties gausus būrys ne mūsų rajono sportininkų, bet tarp jų – ir pasižymėję ir mūsiškiai.

Savo svorio kategorijoje apdovanojimų sulaukė sporto klubo „Audra“ sportininkai broliai Jokūbas ir Paulina Smirnovai bei Emilis Šimoliūnas, klubas taip pat pripažintas vienu aktyviausių, o tarp geriausių trenerių ir K. Smirnovas bei Tautvydas Antanaitis.

Sporto klubas „Ošimas“ taip pat sulaukė apdovanojimo kaip vienas geriausių klubų, apdovanotas ir treneris Vytautas Smirnovas bei klubo sportininkai Ariana Šuopytė ir Regimantas Onusaitis.

Tarp teisėjų apdovanojimo sulaukė ir kraštietis Algirdas Kazlauskas. 

Išskirtiniu dėmesiu bei padėkos žodžiais tądien buvo apgaubti ne tik sportininkai, jų treneriai, tėveliai, bet ir nuolatiniai partneriai, rėmėjai.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sutiktumėte prisidėti prie kelių infrastruktūros gerinimo?

klausimelis 05 17Ona iš Patamošupių:

Asfaltuotas kelias pas mus. Jau seniai paklotas. Ir remontuotas jau truputį. Tai man ir neaktualus šitas klausimas. Kita problema yra – pro mus autobusas neina. Tai turim pėsčiomis eiti du kilometrus iki Patašinės, kad iš čia nuvažiuotume į Griškabūdį, Šakius. 

klausimelis 05 17 2

Gediminas iš Žeimio k.:

Turime savo kaime ir žvyrkelio atkarpą. Tik koks šimtas metrų asfalto, per patį kaimą. Gyvenu čia nuo 1973m. Tai ir kenčiam nuolat dulkes. Žadėjo ir ūkininkai prisidėti. Manau, visi gyventojai prisidėtų kažkiek, kad tą asfaltą paklotų. Asmeniškai aš taip pat, kiek galėčiau, tiek prisidėčiau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.