Klubas veiklos 25-etį paminėjo čempionatu

Čempionate klubui atstovavo, savo jėgas išbandė ir medaliais pasipuošė gausus būrys klubo sportininkų. „Audros“ nuotr.

Balandžio 13 d. Šakiuose vyko Šakių rajono atviras mokinių dziudo čempionatas, skirtas sporto klubo „Audra“ 25-erių metų sukakčiai paminėti. Čempionate dalyvavo daugiau nei 160 sportininkų ne tik iš Šakių, bet ir Vilkaviškio, Kauno bei Kauno rajono, Jurbarko, Alytaus, Elektrėnų, Tauragės, Kėdainių.

Šventinis renginys, kaip ir pridera, prasidėjo nuo sveikinimų, kuriuos skyrė Seimo narė Irena Haase, meras Raimondas Januševičius bei kiti. Linkėta ir toliau telkti sporto bendruomenę, dėkota už indėlį bei sportinio gyvenimo, sveikos gyvensenos skatinimą, pasiektus rezultatus.

Klubo steigėjas Kęstutis Smirnovas ir klubo prezidentė Gintarė Bubnytė-Smirnovienė padėkas už ilgalaikį bendradarbiavimą ir prisiminimo dovanėles įteikė šventės svečiams, treneriams, teisėjams. Čempionato atidarymo šventę papuošė Šakių rajono meno mokyklos šokių grupės „Alate“ šokėjos, vadovaujamos Aušros Butkauskaitės-Sederevičienės.

Davus pradžią varžyboms, į kovas kibo susirinkę sportininkai. Pirmąsias vietas, aukso medalius bei čempiono statulėles skirtingose svorio kategorijose iškovojo šie sporto klubo „Audra“ sportininkai: Rūta Kulikauskaitė, Gustas Zimnickas, Jokūbas Smirnovas, Nedas Šilkauskas, Joris Grybas, Airimas Ambruževičius, Evaldas Patašius, Mantas Bagdonas. Sidabro medaliais pasipuošė Paulina Smirnovaitė, Karina Kardauskaitė, Urtė Jasevičiūtė, Dominic Renin, Vilius Zaicas, Nojus Leveckis, Emilis Šimoliūnas, Laimutis Stonkus, Dovydas Buikus. Trečiąsias vietas iškovojo Aurėja Stukaitė, Gabrielė Stukaitė, Mantas Užupis, Danielius Onusaitis ir Aistis Kleiza.

Sportininkus čempionatui paruošė treneriai Tautvydas Antanaitis ir Kęstutis Smirnovas.

Klubas dėkoja UAB „Gulbelės“ direktoriui Arūnui Tarnauskui už šventinį tortą bei visiems vienaip ar kitaip prisidėjusiems prie čempionato ar jame dalyvavusiems, savus sportininkus palaikiusiems.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar sunku būti mama?

klausimelis 05 03Kristina iš Girėnų:

Sunku, nes tai didžiulė atsakomybė ir didžiulis iššūkis. Pati užauginau tris vaikus. Didžiuojuosi jais, nes jie visi pasiekė savo tikslus, visi baigė aukštuosius. Dabar džiaugiuosi penkiais anūkais. Manau, kad šiuolaikinės mamos daugiau leidžia savo vaikams nei priklausytų. Gal todėl, kad dabar daugiau galimybių, technologijų amžius, vaikai nė žingsnio be telefono. Reikėtų griežčiau į tai pažiūrėti, nustatyti ribas. 

klausimelis 05 03 2

Erika iš Šakių:

Fiziškai sunku, nes turiu du mažus vaikus, o šiaip tai labai faina. Nežinau, kaip dar prasmingiau galima užpildyti motinystę. Žiūrint, kas darosi pasaulyje, neramu dėl vaikų ateities, norisi juos augint burbule ir apsaugoti. Mūsų mamos sako, kad joms buvo sunkiau mus auginti, nes nebuvo tiek sukurta technologijų, kurios šiandien labai palengvina vaikų priežiūrą, tačiau buvo daugiau artimesnio bendravimo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.