Pajudėjo ledai

planas rasa4
Lapkričio 19 d. Šakių miesto V. Kudirkos g. 92A bendrijos „Rasa-4“ atstovai dar kartą susitiko su savivaldybės Ūkio ir verslo komiteto nariais ir išgirdo atsakymą, ką komitetas nusprendė dėl jų bendrijos namo kiemo servituto įteisinimo klausimo. Apie tai su komiteto nariais namo bendrijos atstovas Algimantas Špucis diskutavo prieš savaitę.
 
Ūkio komitetas siūlo leisti statyti eismą ribojantį kelio ženklą Nr. 303 ties įvažiavimu į šios bendrijos namo kiemą. Taip pat komiteto nariai siūlo teikti tarybai prašymą dėl kiemo teritorijos servituto įteisinimo. Komiteto pirmininkas Vilhelm Haase sako, kol kas iškelti šie du principiniai klausimai, o vėliau, kai bus teisinamas servitutas, tada  tarybos nariai su atsakingais specialistais spręs, kaip tai padaryti, ir tada bus galima diskutuoti dėl servituto suteikimo visai teritorijai ar tik jos daliai. Bendrijos atstovas A. Špucis priminė, kad savivaldybei tai kainuos dvigubai – įteisinus servitutą visam namo kiemui, kuris apima ir pravažiavimą, ir automobilių stovėjimo vietą, gyventojai vėliau pradės bylinėtis ir servituto, kuris bus suteikiamas stovėjimo aikštelei, atsisakys. Tąkart vėl savivaldybė turės įteisinti servitutą iš naujo tik tai daliai, kuriai ir priklauso – pravažiavimui. Tačiau šis komiteto narių sprendimas tenkina namo bendrijos atstovus ir jie iš savivaldybės išėjo gavę konkretų pažadą, kad jų kiemo bėda pagaliau bus pradėta spręsti.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar planuojate dalyvauti Prezidento rinkimuose?

klausimelis 05 10Diana iš Panovių:

Būtinai. Visada stengiuosi balsuoti rinkimų dieną, o ne iš anksto. Kai buvo maži vaikai, vesdavomės kartu, kad ugdytume patriotiškumą ir parodytume pavyzdį, jog balsuoti yra privaloma. Dėl kandidato esu apsisprendusi, tačiau, manau, kad antro turo reikės. Kiek sunkiau su referendumu – turėtų balsuoti 51 proc., kad jis būtų laikomas įvykusiu. 

klausimelis 05 10 2

Rimantas iš Plokščių:

Jau balsavau. Reikia balsuoti. Čia yra kiekvieno pareiga. Balsavimas turėtų būti privalomas. Tada nereikėtų verkti, kad ne tą kandidatą išrinko. Kadangi sekmadienį išvažiuosiu, ėjau balsuoti iš anksto. Apsispręsti sunku nebuvo. Rinktis tikrai yra iš ko, pretendentų turim daugiau nei Amerikoje. Vieni galvoja, ką daro, kiti – šiaip ateina, dėl vaizdo.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.