Laukia penki ilgieji savaitgaliai

Kraštiečius, kurie mėgsta ilguosius savaitgalius, praėję metai džiugino penkis kartus. Šie metai ne blogesni – net penkios šventinės nedarbo dienos papuls pirmadienį arba penktadienį ir leis pasimėgauti trijų dienų savaitgaliu.

Pirmasis ilgasis savaitgalis numatomas per šv. Velykas, kurios šiemet bus švenčiamos balandžio 12 ir 13 dienomis. Tad, prisidėjus pirmadienį antrajai šv. Velykų dienai, turėsime tris laisvas dienas.
 
Papildomą poilsio dieną ir dar vieną ilgąjį savaitgalį dovanos gegužės 1-oji – Tarptautinė darbo diena. Nors ir buvo pasigirdę siūlymų šią dieną išbraukti iš šventinių dienų sąrašo, ji bus minima penktadienį, tad kartu su savaitgaliu ilsėsimės tris dienas iš eilės.

Dar vieną ilgąjį savaitgalį padovanos liepos 6-oji – Lietuvos valstybės diena, šiemet ji bus minima pirmadienį.

Kitas ilgasis savaitgalis numatomas spalio 31–lapkričio 2 dienomis. Artimųjų kapus šiemet galėsime lankyti dvi dienas – sekmadienį (Visų šventųjų dieną) ir pirmadienį (per Vėlines).

Kūčios ir šv. Kalėdos, kaip ir pernai, bus švenčiamos keturias laisvas dienas: gruodžio 24–27d., nuo ketvirtadienio iki sekmadienio. Tai bus penktasis ilgasis šių metų savaitgalis.

Po vieną laisvą dieną šiais metais turėsime per Nepriklausomybės atkūrimo dieną, Kovo 11-ąją (ketvirtadienį), ir Jonines, birželio 24-ąją (trečiadienį). O štai Vasario 16-oji ir Žolinės šiemet bus švenčiamos sekmadienį ir šeštadienį, tad papildomų laisvų dienų nepadaugės.

„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Ar pasitikite žiniasklaida?

klausimelis 05 07Antanas iš Pajotijo:

Pasitikiu. Labiausiai radiju, nes jo nuolat klausau. Daugiausiai klausau LRT, įdomios laidos yra apie kaimą, žinios. Iš laikraščių – skaitau tik rajoninį. Teigiamai vertinu. Per televiziją , tiksliau TV3, žiūriu tik žinias ir BTV humoristinę laidą „Pričiupom“. Socialiniais tinklais nesinaudoju, nors anūkės ne kartą sakė, kad esu senamadiškas. Bet man užtenka, kiek naujienų sužinau iš radijo, televizijos ir laikraščių. 

klausimelis 05 07 2

Sonia iš Šakių:

Ne visa. Labiau pasitikiu ir skaitau naujienas socialiniuose tinkluose, tame tarpe ir užsienietiškus. Man norisi tiesos. Vieni vienaip sako, kiti kitaip. Tai aš informaciją lyginu. Man įdomiau, kas vyksta pasaulyje, nei Lietuvoje. Labai daug melo, netiesos čia, todėl ir spaudos nedaug skaitau. „Vakaro žinias“, draugutį skaitom. Televizijos nežiūriu, radijo neklausau.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.