Šakių „Zanavyko“ krepšininkams pritrūko patirties

zanavykas zalgirisRugsėjo 19 - 20 dienomis rajono krepšinio aistruoliai, prieš prasidedant Nacionalinei krepšinio lygai, turėjo puikią galimybę pasimėgauti krepšinio rungtynių maratonu. Šakiuose vyko krepšinio turnyras „Zanavyko“ taurei laimėti. Jame dalyvavo Šakių „Zanavyko“, Kauno „Žalgirio-2“, „Mažeikių“ ir svečių iš Latvijos „BK Saldus“ komandos.
 
Nuotr. Nors „Zanavyko“ komanda tikėjosi tapti turnyro nugalėtoja, tačiau jie liko tik antri. Taurė iškeliavo į Mažeikius.
 
Praėjusį penktadienį vykusiame turnyro pusfinalyje „Mažeikių“ krepšininkai užtikrintai 75:56 nugalėjo svečius iš Latvijos „BK Saldus“, o Šakių „Zanavyko“ komanda, rezultatu 79:66 įveikė jaunuosius Kauno „Žalgirio-2“ žaidėjus. Daugiausiai prie pergalės šakiečių ekipoje prisidėjo Marijus Užupis, įmetęs 18 taškų, Tomas Miškinis, pelnęs 16 taškų, ir Simas Raupys, pataikęs 14 taškų.

Šeštadienį buvo sužaistos lemiamos „Zanavyko“ taurės rungtynės. Svečiai iš Latvijos „BK Saldus“ mače dėl trečiosios vietos užtikrintai 92:78 nugalėjo Kauno „Žalgirio-2“ krepšininkus, o šakiečiai tik po atkaklios kovos 77:88 nusileido artėjantį sezoną Lietuvos krepšinio lygoje debiutuosiančiai „Mažeikių“ ekipai. Naudingiausiai „Zanavyko“ gretose žaidė Marijus Užupis, įmetęs 23 taškus, Šarūnas Beniušis ir Mantas Sadauskas, pataikę po 12 taškų, ir Simas Raupys, pelnęs 11 taškų.

Šakių „Zanavyko“ komandos vadovas Vytautas Strokas neslėpė, kad tikėjosi tapti turnyro nugalėtojais, tačiau „Mažeikių“ krepšininkai buvo stipresni ir „Zanavyko“ taurė iškeliavo į Mažeikius. „Į viską reikia žiūrėti realiai. „Zanavyko“ žaidėjai dar labai jauni. Jiems trūksta patirties. Vyriausias – tik ketvirtakursis. Galbūt todėl komandos žaidėjai darė daug vaikiškų klaidų, - teigė V. Strokas. – Išleidome į aikštelę ir jauniausius krepšininkus Karolį Striūpaitį ir Jokūbą Stanaitį. Jie dar mokosi Lukšių Vinco Grybo gimnazijoje, bet svarbiausia – jų noras žaisti.“

Šakių „Zanavyko“ komandos vadovas dėkojo visiems sirgaliams, palaikiusiems juos turnyro metu. Pasak jo, paskutinis gražus savaitgalis lėmė nedidelį jų skaičių – žmonės triūsė daržuose. Visiems turnyro žaidėjams buvo įteikti specialiai pagaminti moliniai medaliai ir taurės.     
 
„Draugo“ inf.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kodėl gegužės 1-ąją, Darbininkų dieną, žmonės nedirba?

klausimelis 04 30Ivanas iš Kriūkų:

Dievas sukūrė žmonėms pakankamai dienų darbui. Nepritarčiau siūlymui išbraukti Darbo dieną iš nedarbo dienų sąrašo. Manau, ši diena turi būt laisva, kad žmonės galėtų pasidžiaugti pavasariu, išeiti į gamtą ir pamąstyti, dėl ko aš gyvenu, ką aš duodu kitiems. Jei žmogus bus apkrautas darbais, mažiau aplink save matys. Tad laisva diena niekam nepamaišys. 

klausimelis 04 30 2

Kristina iš Keturnaujienos:

Nes priskirta prie nedarbo dienų. Kiekviena papildoma laisva diena gerai, ypač žmonėms, turintiems šeimas, be to, kiekvienas namuose turi savo darbų. Nepritarčiau, kad ją reikėtų naikinti, nebent būtų priimtas sprendimas pridėti prie atostogų dienų.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.