Kriminalai (2014-02-25)

Pasitraukė iš gyvenimo
Vasario 20 dieną, apie 06 val. 40 min. Šakių „Varpo“ vidurinės mokyklos stadione, esančiame J. Basanavičiaus g., rastas pasikoręs A. T., (gim. 1992 m.), gyv. J. Basanavičiaus g., Šakiuose. Apžiūrint lavoną išoriškai smurto žymių nerasta.
 
Pasigedo
Vasario 20 dieną  I. P., (gim. 1982 m.), gyv. Pajotijo k., Gelgaudiškio sen., pranešė, kad apie 13 val., būdama prekyvietėje, esančioje  V. Kudirkos g., Šakių mieste, striukės kišenėje pasigedo mobiliojo ryšio telefono „Samsung S5570“ ir „Tele2“ SIM kortelės. Žala 200 litų.
 
Grasino susidoroti
Vasario 21 dieną M. S., (gim. 1969 m.), gyv. Sodybų g., Griškabūdyje, pranešė, kad vasario 19 dieną, apie 17 val. 30 min., Šakių rajono apylinkės teismo salėje, pasibaigus teismo posėdžiui, B. P., (gim. 1963 m.), gyv. Šaltkalvių g., Vilniuje, grasino M. S. susidorojimu.
 
Vasario 22 dieną kreipėsi D. D., (gim. 1969 m.), gyv. Nepriklausomybės g., Šakiuose, nes jos buvęs vyras A. M., (gim. 1973 m.), nuolat terorizuoja D. D., grasina nužudyti ją ir jos vaikus. 
 
Pavogė
Vasario 21 dieną  G. J., (gim. 1963 m.), gyv. Ringaudų k. ir sen., Kauno r., pranešė, kad apie 11 val. atvykęs į automobilių stovėjimo aikštelę, esančią prie parduotuvės  Bažnyčios g., Šakiuose, pastebėjo, jog pavogtas jo automobilis „Toyota Land Cruiser“, 2007 m. Automobilį minėtoje vietoje jis paliko vasario 20 d., apie 16-17 val. Automobilis draustas „Kasko“ draudimu. Padaryta turtinė žala tikslinama.
 
Vagis
Vasario 21 dieną, po 15 val., UAB „Gulbelės prekyba“ parduotuvės vadovė S. B. pranešė, kad į UAB „Gulbelės prekyba“ parduotuvę, esančią V. Kudirkos g., Šakiuose, atėjęs vyriškis paslėpė po drabužiais konstruktorių „Lego“, kurio vertė 91,90 Lt bei žaidimą „Dėlionė“, kurio vertė 45,99 Lt. ir išėjo nesusimokėjęs.  
 
Smurtavo
Vasario 22 dieną, apie 16 val., savo namuose, esančiuose Gustainiškių k., Kudirkos Naumiesčio sen., prieš E. P., (gim. 1984 m.), smurtavo jos vyras G. P., (gim. 1980 m).

Vasario 22 dieną, apie 19 val., namuose, esančiuose  Maštaičių k., Kidulių sen., prieš L. L., (gim. 1985 m.),  smurtavo  jos sugyventinis Ž. U., (gim. 1977 m.).
 
Sužalojo
Vasario 23 dieną iš VšĮ „Šakių ligoninė“ priėmimo skyriaus gautas pranešimas, jog atgabentas R. A., (gim. 1988 m.), gyv. Neries krantinės g., Kaune, kuriam diagnozuota nugaros pjautinė-durtinė žaizda, pilvo odos nubrozdinimas. R. A. išleistas gydytis į namus. Nukentėjusysis paaiškino, jog  apie 01.00 val., Naidynės k., Lekėčių sen., vienu peilio dūriu į nugarą jį sužalojo iš matymo pažįstamas asmuo.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kaip vertinate prezidento rinkimų rezultatus?

klausimelis 05 14Virginijus iš Branduoliškių:

Rinkimuose dalyvavau. Balsavau namuose. Man svarbu, kurį prezidentą išsirinksim. Tegul būna tas pats prezidentas. Bet patinka ir Žemaitaitis. Nes žmones palaiko. Tik nesupratau, kaip reikia balsuoti dėl to referendumo. Kažkaip nesusigaudžiau. Tai nieko biuletenyje ir nežymėjau. Balsuosiu ir antrame ture. 

klausimelis 05 14 2

Kristina iš Miknaičių:

Aišku, balsavau. Šiaip patenkinta rezultatais. Man Nausėda – toks žmogus kaip žmogus. Nemanyčiau, kad Šimonytė tikrai įeitų į tą frontą. Aš už Nausėdą, nors prie širdies ir Žemaitaitis. Daug žadantis. O kad atsisakė Seimo nario mandato, manau, turėjo savo priežasčių. Aišku, būtų buvęs nekaltas, būtų nereikėję trauktis. Kiti kandidatai – visi kytri, daug žada, bet nieko nedaro.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.