Kriminalai (2014-04-08)

Apvogė sodybą
Balandžio 4 d., apie 15.00 val., Kaune, Žeimenos g. gyvenanti M. Ž. (gim. 1948 m.),  atvykusi į seseriai D. L. (gim. 1955 m.), gyvenančiai Vokietijoje, priklausančią sodybą, esančią Kriūkų seniūnijos Baraviškių k., rado išplėštas ūkinio pastato duris  ir pavogtą benzininę žoliapjovę bei ritę su elektros kabeliu. Pavogtų daiktų sąrašas ir padaryta turtinė žala nustatinėjama. Turtas draustas, signalizacija neįrengta.


Apšvarino šakiečių garažus
Balandžio 6 d. gautas Šakiuose, S. Banaičio g. gyvenančio E. I. (gim. 1966 m.) pareiškimas, kad apie 10 val. 20 min., atėjęs prie savo garažo, priklausančio garažų eksploatavimo bendrijai „Ratas“ ( Šakiuose, Šaulių g.), pastebėjo, kad sugadinus garažo durų tvirtinamą bei grotų pakabinamą spynas buvo patekta į vidų, iš kur pagrobta 20 litrų automobilio variklio alyvos „Superwai 10-40W“, 20 litrų plastikinė talpa su A-95 benzinu. Dėl vagystės padaryta 400 Lt. turtinė žala. 


Balandžio 6 d. gautas šakiečio Č. V.  (gim. 1953 m.), gyvenančio S. Banaičio g., pareiškimas, kad apie 20 val. 30 min., atėjęs prie sūnui R. V. priklausančio garažo, esančio Šaulių gatvėje ir priklausančio bendrijai „Ratas“, pastebėjo, kad pritaikius raktą buvo patekta į vidų, iš kur pagrobta 4 vnt. vasarinių R-15 padangų su lietais ratlankiais ( vertė - 1000 Lt. ), 4 vnt. vasarinių R-16 padangų su lietais ratlankiais (vertė - 1360 Lt.), elektrinis grąžtas „Rebėr“, kampinis šlifuoklis,  5 litrų automobilio variklio alyvos „ADDINOL Super Light 5 w-40“. Dėl vagystės padaryta 2775 Lt. turtinė žala. Turtas nedraustas, signalizacija neįrengta.


Dingo auksiniai papuošalai ir pinigai
Balandžio 6 d. gautas šakietės M. Z. M. (gim. 1950 m.), gyvenančios J.Basanavičiaus g., pareiškimas, kad apie 16 val. 20 min. jai paskambino vyro sesuo V. N. ir pranešė, kad apvogtas jos butas. Grįžusi į namus moteris pastebėjo, kad pro plastikines balkono duris buvo patekta į vidų ir pagrobti geltono aukso papuošalai: du lygūs vestuviniai žiedai, vestuvinis žiedas, kurio paviršius raižytas, moteriškas žiedas, vyriškas žiedas su žalia akute bei įrėžtais kelias dryželiais iš abiejų akutės pusių, grandinėlė su širdelės formos pakabuku, ant kurio išgraviruota raidė „Z“, apyrankė. Turtinė žala tikslinama. 


Balandžio 6 d. gautas J. A. (gim. 1926 m.), gyvenančio Šakiuose, V. Kudirkos g., pareiškimas, kad apie 12 val. grįžęs į savo butą jis pastebėjo, kad apgadinus plastikinį langą buvo patekta į vidų.  Iš buto pavogta 6000 Lt.,-  kupiūromis po 100 Lt. bei 200 Lt.

Prenumeruok laikraščio el. versiją!

Orai Šakiuose

Kodėl gegužės 1-ąją, Darbininkų dieną, žmonės nedirba?

klausimelis 04 30Ivanas iš Kriūkų:

Dievas sukūrė žmonėms pakankamai dienų darbui. Nepritarčiau siūlymui išbraukti Darbo dieną iš nedarbo dienų sąrašo. Manau, ši diena turi būt laisva, kad žmonės galėtų pasidžiaugti pavasariu, išeiti į gamtą ir pamąstyti, dėl ko aš gyvenu, ką aš duodu kitiems. Jei žmogus bus apkrautas darbais, mažiau aplink save matys. Tad laisva diena niekam nepamaišys. 

klausimelis 04 30 2

Kristina iš Keturnaujienos:

Nes priskirta prie nedarbo dienų. Kiekviena papildoma laisva diena gerai, ypač žmonėms, turintiems šeimas, be to, kiekvienas namuose turi savo darbų. Nepritarčiau, kad ją reikėtų naikinti, nebent būtų priimtas sprendimas pridėti prie atostogų dienų.


BlueYellow-baneris
 
sms
tu esi 350px
Mes vertiname jūsų privatumą
Mes naudojame slapukus. Kai kurie iš jų yra būtini svetainės veikimui, o kiti padeda mums tobulinti šią svetainę ir jūsų naršymo patirtį (stebėjimo slapukai). Galite patys nuspręsti, ar norite leisti slapukus, ar ne. Atkreipkite dėmesį, kad juos atmetę negalėsite naudotis visomis svetainės funkcijomis.